Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    "Tresky, plesky Stara baba povidala... budou padat trakare, Asteroidy a bude konec sveta".

EA se nepouci nikdy. Leda by dostali konecne rozum. No tak prece jim nikdo neveri... vymluva je na miste. To bezesporu no.
  • Pilgrim66
    Skutky, pak slova. A to říkám jako člověk kterýho BF4 baví, ale člověk by fakt čekal, že po pár měsících už budou mít věci jako "Couldnt not connect to server" a crashe kazdou pul hodinu vychytany.
    • Potom co umre GFWL bude mit nejhorsi servery na svete EA ;-)
    • Hold, EA si do mrťe kazí reputaci.
      • vlastik.plaminek
        EA má reputaci, která se dá ještě kazit?
  • Kvůli velikosti hry? Co zvládne průměrný hráč za odpoledne se jim zdá nehorázně obrovská hra? Další díl se bude počítat na minuty? To si myslí, že nám budou servírovat DLC za plnou cenu AAA hry? A EA se pořád diví, že je veřejnost označuje za nejhorší firmu v USA ( zlaté lejno ) Mno EA útočí na hetrick.
    • Je to docela možné, jednou ea reklo že nová fifa bude mít revoluční fyziku, kterou bohužel PCčka neutáhnou, takže si ji budou moct vychutnat jen majitelé konzolí ps3 *3*
    • CRYPT
      fully agreed.
  • Tak to nehrajte a nebrečte! Nebo vám snad někdo při nákupu Bf4 držel pistol u hlavy? Já beru že tam jsou problémy ale pořád mi to převažuje to že tam je spousta dobrého obsahu a neskutečné zábavy s kamarády..... a té tisícovky za tolik hodin zábavy rozhodně nelituju! Vemte si že půjdete na pár hodin do divadla, kina, na paintball, motokáry a nebo nevím co koho přesně baví ale nechá tam x stovek za zábavu v řádu pár hodin....Ale chápu že my jsem ten blbej českej národ který bude vždy nespokojený a vždy bude na něco nadávat. Obzvláště pokud se jedná o odbornost vůči hrám (viz zdejší diskuze :-)
    • Hm, no jasne, ty ocividny odbornik "na vsetko" *1*, zejo. Vysvetli mi najma jedno... co ma -- safra -- spolocny fakt, ze samotna hra stala napr. 30.... 50 EUR alebo 100... Ked problem celej danej hry je niekde UPLNE INDE??? A podotykam -- kazdy, kto je v danom probleme "namoceny", sa skratka len vezie spolu s ostatnymi??? Podotykam... ostatnymi, no TAKTIEZ PLATIACIMI HRACMI!!! Mam dojem, ze problematika wa*ezu uz totalne vsetkym prerastla cez hlavu a dnes uz vlastne snad nikto nie je schopny HODNOTIT nejaku hru (ktora ma byt zaroven AAA titul, na to dobre pamatajte!!!) skutocne aspon z nejakeho toho bezneho hracskeho hladiska. Ten, kto si danu hru nekupi, no nezabudne si ju aspon stiahnut (hoci v pripade BF4 nechapem na kieho elementa... teda ak niekto silou mocou netuzi po absolutne priemernej 3D strielacke, nakolko presne o tom je singleplayer kampan v BF4).
      Zvlastne, ze ja praveze prihliadam na uplne tradicnych hracov, pre ktorych je stale casto i tych cca 50 EUR relativne dost... A ved napokon... myslim, ze vacsina z dospelych ludi si zvacsa aspon 2x rozmysli, co si za pripadnych 50 EUR vlastne kupi... Ak zvoli hru, je to problem cisto danej osoby a nikoho ineho. Zial, ma smolu, ak si vybral ZLU HRU... Resp. ak si vybral hru, ktora funguje podla toho, ake je prave vonku pocasie a pod...

Darmo... ako sa zda, tak konkretne teba este EA nestihlo fakt DOSTATOCNE DOBRE na*rat svojim hnusnym, arogantnym spravanim a celkovym pristupom. Takze, odporucam ti aj do buducnosti zakupit si komplet vsetko do BF4 (ak uz teraz nemas Premium, vsakze)... pretoze jedine tak sa MOZNO zavdacis prave nenazrancom z EA, ktori by si ocividne kvoli 1 euru dali aj koleno vrtat!!! Cele je to obycajny hnus a nic viac... Problem je, ze v danom hnuse je nas nakopenych pomerne vela jedincov... Ale neboj, nejake to miesto sa urcite coskoro uvolni, nakolko skor ci neskor to proste uz niekto nevydrzi a radsej sa dobrovolne vy*erie na cely Battlelog ucet! Prave vtedy pride tvoja prilezitost!!! Tak si ju nenechaj ujst a pozor... EA NIKDY NESPI!!!! *1*
    • Tak to nehrajte a nebrečte. Splněno.
      Nutil vás to někdo kupovat. Splněno.
      Český národ si pořád stěžuje. Splněno.
      Porovnání ceny hry k ceně lístků do kina. Splněno.
      Odbornost k danému tématu. Splněno.
      Udělal by si lepší hru. Nesplněno. (!!!)

Jsem trochu zklamán, že jsem neviděl úplný výčet idiockých neargumentů, ale jistě to doženeš někde jinde a jindy. Mě fascinuje, jak se tyhle neargumenty neustále opakují, ačkoli každý trochu rozumný člověk hned pozná, jak se to má s kvalitou a smysluplností těhle neargumentů má.
  • Patrim k tem, co nemaji s hrou problemy. Koupil jsem hned po vydani a Premium zahy dokoupil. Hraju denne, jednou za par dni spadne server nebo se pripojim napotreti, ale to se da prezit a hru me to nekazi. Penez rozhodne nelituji a tesim se na dalsi mapy atd. Samozrejme me stve, ze to spousty lidem nejede. Nejvic by me zajimalo, proc to nekomu jde v pohode a nekomu ne? Je to ruznymi konfiguracemi PC nebo netem? A co na konzolich, tak to (ne)jede vsem stejne? Kompl mam prumernej a slabej net.
  • to iste bolo pri vydani bf4.....poucili sme sa s chyb v bf3 a slubujeme ze sa to uz nestane:DDD
  • nedokázu si predstavit ten šok co dostali vývojáři když jim spousta lidí nahlasila bugy. Nevěřícně nad tim kroutím hlavou, jak je to ksakru možné dyt ta hra jela na 100%, stačí se podívat na bf3. Je paráda že si tým vývojářů udělal čas aby ty bugy okamžitě opravil.
  • http://www.youtube.com/watch?v=Lh4XxGnidjI

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit