Přejít na výpis diskuzí
Startovní trailer láká na zahájení prodejů akčního RPG Sacred 3
1.8.2014 | Adam Homola
61 příspěvků
-
Tak jsem si to dneska vyzkousel a musim rict ze je to stejnej brak jako dopadl Dungeon Siege 3. Nechutny ovladani, trapne udelany, grafika tez nic extra. Kam se podela ta krasa z puvodniho Sacred 1. Jsem rad, ze jsem si toto nekoupil, po 5-10 minutach to jde pryc.
-
Má cenu dát tomu šanci?
-
-
Nema, akorat se clovek nastve a nechape proc si vubec spinil disk timhletim.
-
Stažením jistě nic nezkazíš... *4*
-
Možná když od toho nebudeš nic čekat. Není to RPG, je to lineární rubačka. Mě to teda nechytlo.
-
-
V titulke mate chybu.. To nie je akcne RPG... To je len hack and slash resp brawler
-
na steamu neni ani jedna kladna recenze :))
-
Propadák ................
-
Sacred 3, akční RPG? Hrál jsem 1 hodinu, z nepřátel nevypadla (a asi ani v budoucnu nevypadne) žádná věc, jen jdete dopředu a mlátíte co potkáte. Tak to je vážně síla, protože tohle je normální podvod pro hráče, kteří očekávají RPG-systém, Loot a vývoj popstavy. Ale já se nerozčiluji, teď hraji Diablo1, ano D1 s modifikací, která vrací dohry všechny questy (tedy 9 nových) a vynechané animace např. Butcher video, přidává checkpointy, level 60, žluté věci,setovky-zelené věci, bednu na předměty (sdílenou!!!), na jeden čtverec v inventáři 1 milion goldů,3 nové charaktery,vlastní level (TerrorsDomain) pro Diabla + mapu Map of the stars, kde je vydět jak diablo každou hodinu sílí - ano máte 1 h na jeho zabití a spostavou mág 30 level máte co dělat, opasek až na 25 lahviček, v singlu 4 obtížnosti, HD rozlišení, 3D akceleraci atd. Prostě Ráj!!!!!! No a co z tohohle má Sacred 3? No jdu pařit se svým kouzelníkem level 56.
-
-
Co to je za mod?
-
-
Mod se jnenuje Diablo 1 HD MOD - BELZEBUB
http://mod.diablo1.eu.org/download/
Čauky *5*
-
-
Takze je to pravda co sa pise v komentoch pri torentoch dpc a 17 giga za grafiku bez nejakeho progresu ? pripada mi to ze je to nejaky test pre konzole ze asi ako sa hra "rpg" na ovladaci uz blizard to skusil.pravdepodobne tie firmy maju medyi sebou spionov zamestnancou co donasaju druhej firme len tento krat asi deep silver nerozchodi .nastastie su tu ludia a komentare preto sa firmam podobneho tipu nepaci unik aha uz to chapem aby co najviac svoje vynalozene peniaze napriek failu mohli zneuzit.Vivat demo *6*
-
-
ja to tedy asi nekoupim, co se stalo proč to tak špatne dopadlo, to nedelala ta sama firma co predchozi dily?
-
"Laťka byla nastavená tři roky starým Diablem 2 + LoD proklatě vysoko a Sacred ji samozřejmě nepřeskočila."
Já si pamatuju, jak pomalu v každý druhý recenzi psali, že je to lepší než Diablo 2. :D Holt kvalita diablovky se ukáže až po čase. :D -
No metacritic review score 64 a user 1.5 (armada nasranejch radoby expertu co davaj 0, ale i tak)
-
-
zing 5/10 ...hra je propadak *13*
-
na MT hodnotí většinou tupí PC-čkáří a hodnotí buď 10 nebo 0. Neřeší produkční hodnoty apod.
-
-
"Hra vychází jen na PC a minulou generaci konzolí ..." Ahá! Myslým, že je to vysvetlené, preto existuje na PC toto: http://www.divinityoriginalsin.com/
-
-
ty jsi slovenska verze jacka, taky tvoje prispevky nedavaji smysl
-