-
tohle vypadá dobre jen nevím jesli mi to kompl rozjede
-
-
https://www.systemrequirementslab.com
-
-
Já mám problém s tím, že to vyžaduje win 10. jinak bych to asi zkusil. Přijde mi to jako hotová a vyladěnější verze dayZ.
-
Oproti prvnímu dílu mě tohle baví, dokonce se mi zatím podařilo přežít (skoro) se všemi postavami. Je tam stále co dělat - jenže jak člověk nebude mít jídlo a začne padat morálka tak se to taky začne pěkně hroutit. Je to hodně survival ,management hra někdy až moc. Na tomhle právě první díl dost selhával ale tady to je celkem zábavné prostě takové vyladěnejší offline DayZ a tenhle prvek survival a permanentní smrt se mi docela líbilo je to taková větší výzva kor když si ty postavy pořádně naskilluje a pak zhebnou.
-
-
Ten grind je celkem otravný neb je to mechanika která se tváří jako herní ale ve finále zničit všechny plaguated hearts, nakonec i ty postavy začnou umírat poměrně rychle. Co sae mí líbí dají se zadarmo nechat poslat zásoby, za menší influence points auto, zvýraznit prostředky a nebo zlepšit učení o uzdravování. Jenže ve finále nic moc. Pokud se jede příběh grinduje se. Ty všechny Win10 store hry jsou debilně optimilizované to je taky mínus i když na druhou stranu můj procesor nesplnuje minimální požadavky a hra jede že.
-
-
Po 15 hodinách dopařeno, možná si to dám znovu příjemné je že se dá hrát s postavami z minulé hry a ještě dostane člověk dostatek munice a některé zbraně.
-
-
-
Tohle je hnus, multiplayerový DLC prodávaný jako plnohodnotná hra, vážně Microsofte?