-
no tenkrat to byla spis vyjimka, ta moda prisla az nekde s left4dead...
-
To už je podle chuti, někomu se to líbí někomu ne.
-
Miluju survival hry. Prostě žádnej save a vracečky zpátky. Vyzkoušet si to jaké by to bylo žít v téhle době, ale stejně pak zjistíte, že plno nápadů, které máte tam prostě nejdou realizovat, ale tak to prostě bejvá. Jednoduše MILUJU hry kde si můžu dělat co chci a ještě k tomu musim přežít :D
-
Pokud vim tak zombie se tahnou hrama uz od dob Resident Evil 1 a to uz je hezkejch par let..takze atdy nejde o trend..ale o posedlost a nudu k uzoufani..
-
Už to sleduju nějakou dobu a fakt se těšim *14*
Každopádně titulek na RPS říká: State Of Decay Still Coming To PC, But Not ‘Soon’
To her credit, Undead community director Sanya Weathers was refreshingly honest about the situation:
“We are still working on the PC version, and I don’t have a really good estimate for completion. Too much depends on third parties. It isn’t going to be soon by any meaningful use of the word ‘soon’.”
Ale kdo si počká, ten se dočká *4* -
ještě den a noc by se tam měly střídat a počasí taky nevim :D
-
U tohohle je to to samý jako říct je to dobrý hra až na to že je to hra :D
-
Já v recenzích (i na filmy) příběh zásadně přeskakuji.. Kdyby to tedy někoho zajímalo.. :D
-
Zombie jsou tak vdecnej namet do her az se mi z toho uz dela zle. Ale jinak to nevypada spatne..az na ty zombie..
-
ale zase se dozvis o ,,strasne vystresovane Maye,, :DDD
-
Něco jsem viděl na streamu, AI přeživších byla docela dost dobrá ( nějak nechcípaly a dobře se snažily), co se týče toho boje tka to říct nemůžu, stream to byl, ale z xboxu, takže ti fakt nepovim jaký to bude na PC, jestli je mapa generická tka to taky nevim, ani jak je velká, ale zajímalo by mě to taky hodně.
-
neboj se, je to sandbox, takže ten příběh byl jenom to co si vytvořil ve hře z rozhodnutích autor :) už se těšim až to vyjde na PC , na tohle a dayz se hodně těšim :)
-
Recenze mě navnadila, to ne že ne. Ale spíš bych uvítal více popisný styl. Tak například mě zajímá, jestli je svět generovaný, jestli si postavu vytvářím nebo hraji za hotovou, jak fungují souboje se zombíky (střelné zbraně, chladné zbraně), jestli má hra nějaký craftovací systém, jestli se ve světě střídá noc a den, případně počasí, jak z taktického hlediska funguje skupina,...
-
Trosku mi to pripomina Warband, ne snad nametem nebo gameplayem, ale ze na prvni pohled to zaujme malo koho ale kdyz se do toho clovek pusti je to vyborna hra u ktere vydrzi mnohem dele nez u AAA her za neuveritelny miliony dolaru
-
Zase zombící ? Proč ? Proč ? Jsem na ně už nějak alergický...
-
Rejp, rejp. Mně se současný zombie trend zamlouvá mnohem více, než předchozí světové války. A po zombie přijde zase něco jiného, tak se s tím smiř.
State of Decay každopádně vypadá moc zajímavě, i když mi trošku nesedí grafické zpracování. Jelikož mě ale hodně bavil seriál The Walking Dead a říkal jsem si, jak bych se choval v podobné situaci, jsem velice vděčný Undead Labs za příslib zajímavých situací a přes grafiku se mile rád přenesu. -
přijde mně podivné, že zombíkům svítí oči... spíš to zavání démonama z filmu Demons (: http://suckerpunchcinema.com/main/wp-content/uploads/2010/10/demons-top-stairs.jpg
-
kdyz uz musi byt v recenzi nejaky (sahodlouhy) pribeh, tak by ji mel psat nekdo kdo to umi...tohle je slohovka ze zakladni skoly
-
jděte do pi*e s takovou kokotinou. Vypadá to, a je to jak kidskokotina z roku 2004
-
Ovšem na rozdíl od všech přehnaných hodnocení béčkových her mě tato recenze celkem přesvědčila, že by to mohla být dobrá hra. Tedy alespoň začátek recenze, protože mi to připadalo jako vyprávění příběhu, který nechci vědět, takže jsem dál nečetl.