Přejít na výpis diskuzí
Statistiky ze Star Wars Battlefront ukazují, že Císař Palpatine je největší zabiják
10.12.2015 | Aleš Smutný
24 příspěvků
-
Tak Palpatine v CQC je vetsi frajerina nez brokovnice s podvesenou brokovnici.
-
No nevim, v Jedi Academy mne Kyle Katarn ucil, ze nejsou temne a svetle schopnosti. Ze zalezi jen na tom, jak se pouziji. Proto jsem byl kladny hrdina Jedi, co metal blesky vsude kolem.
-
Jediné statistické číslo, které mě teď opravdu zajímá je poměr vítězství Impérium vs Rebelové ve Walker Assault na Endoru. Tam by museli do statistik přidat setiny promile. *16*
-
-
Tjn to je porad dost nevyvazenej mod.
-
Tam ovsem ma imperium vyhravat a rebelove prohravat. Pokud rebelove vyhrajou, je to pouze bonus, necekany zvrat, nestandardni.
-
-
Eh, moje chyba, zapomněl jsem v původním příspěvku zmínit Endor - opraveno.
-
-
-
četl jsem sice jen titulek a hru jsem ani nehrál, ale není náhodou ten palpatinův lightning jediný skill, kterým lze zabít, zatímco Luke má meč a další skilly?
-
No jo, koho to překvapuje?
Zatracené sušenky... -
Pro jistotu ve statistice neuvedli A-Wingy, protože ty by měly killů jako X-Wingy s Tie Fightery dohromady a ještě možná o kousek víc *1*
Vzdušné souboje jsou v současné podobě celkem fraška, Impérium nemá šanci. Za rebely se už snažím A-Wingy bojkotovat (takže jsem často třeba jediný z týmu, kdo je v X-Wingu), ale i tak mám pocit, že Tie Fightery nemají proti X-Wingu skoro šanci..natož když občas sednu do A-Wingu, to jsou pak jatka a Tie Fighter, kterého mám přímo za zadkem mě nemůže trefit, ani kdybych se sám chtěl nechat *9* -
-
Ono je to tak, ale schvalne. Rebelove dominuji vzduch + maji vezicky a imperium ma dinosaury a kurata. Je to Battlefront, ne Battlefield.
-
-
Opravdu? A jaký pak má smysl mód Fighter Squadron, když je to téměř vždy výhra (rebelové) - prohra (impérium) - výhra (rebelové) - prohra (impérium) a tak dál donekonečna?
Občas, když je tým na straně rebelů extrémně neschopný,tak se dá vyhrát i na straně Impéria, ale rozhodně ne takovým náskokem, jako u výher rebelů (tam to bývá obvykle 200 vs 70, zatímco když náhodou vyhraje impérium, tak 200 vs 185 apod.)
Nikdo netvrdí, že mají být lodě navzájem vlastnostmi úplně totožné, ale u A-Wingu je kombinace špatného hitboxu (to už je potvrzeno, hitbox je posunutý mimo tělo A-Wingu..kousek za něj a je velmi malý..AI lodi se ale zaměřuje na střed lodi před hitbox, takže A-Wing nemůže zeshora nebo boku prakticky zasáhnout, jedině přímo zezadu), štítů a extrémní manévrovatelnosti důsledkem toho, že prakticky nikdo na straně rebelů nehraje za nic jiného a impérium se prakticky jen nechává popravovat.
Kdyby to takhle bylo i ve filmové předloze, tak můžou rebelové zahodit X-Wingy, všichni vlézt do A-Wingů a rozprášit během týdne celou imperiální flotilu *1*
Ne, prostě A-Wingy jsou ve hře v tuto chvíli špatně (OP a to i když tohle označení nemám rád)..když by se jim opravil hitbox, opravila se funkce štítů (tzn. fungovaly by jak mají - blokovaly střely, ale ne kinetické nárazy vůči čemuž štíty nemají a nemůžou chránit, ale přesto chrání) a u Tie Fighterů se zbytečná schopnost zrychlení vyměnila za něco užitečného (např. rušičku radaru), tak by mohly být šance vyrovnané.
Problém se štíty je nejvíc vidět u Millenium Falconu, kterému po nahození štítů stačí vrazit do jakékoliv nepřátelské lodi, a to včetně Slave I, a je z toho automatický kill s nulovým poškozením na straně Falcona, což je naprostá hovadina.
-
-
-
No jelikož push není určený k zabíjení stejně jako světlá strana síly, tak je to docela fifty fifty.
-
hru som si kupil, spokojny som, ale nie je to vyhra. hlavne tie vozidla pekne pokazili... je to dost limitujuce a frustrujuce ked sa musite predbiehat o AT-ST so spoluhracmi... takze ze ma najviac AT-ST killov ako vozidlo ma ani neudivuje kedze je to prakticky jedine vozidlo v hre...
-
-
Hra zabaví, ale obsahově je nepopiratelně chudá..hlavně co se vozidel týče. Tam se (mimo letouny) opravdu dá počítat prakticky jen AT-ST, což je směšné.
Osobně jsem předchozí Battlefronty nehrál (proto jsem před tím novým neměl předsudky), ale když srovnám (z materiálů na netu) co všechno bylo v předchozích dílech a co je v novém Battlefrontu, tak musím uznat, že je to přinejmenším úsměvné.
Nový Battlefront:
Grafika - super, Optimalizace - super (až na pár problémů s drivery), Zvuk - perfektní, Hratelnost - slušná, Herní obsah - mizerný, Vyváženost stran a map - špatná
Hra měla vyjít až tak za rok, kdy by do ní snad stihli dodělat dostatek obsahu, ale to by holt nestihli premiéru Star Wars 7 *7* -
-
To neni o žádném honění termínů premiéry nového SW filmu. Oni v podstatě herní náplň již hotovou mají, jen si za ní musíš opět "připlatit" 50 Euro a dostaneš Season Pass *3* *11* *11* *11*
Prostě jenom dolujou z SW fandů co nejvíce chechtáků. Kdyby radši komunita mávla rukou směrem k EA se vzkazem "kredity budou stačit", možná příští Battlefront bude mít konečně herní obsah hodný nynější přemrštěné ceně. -
-
pozn. já teda osobně jim na tenhle business model z vysoka kašlu. Hra za 13 stovek (konzolovka za 17 nebo 18) má tak ubohý obsah, že mi z toho zhasíná lightsaber.
-
-
-
-
Zvláštní, že Palpatine se hraje nejméně a má nejvíc killů:) Nebo se pletou hrušky s jabkama?
-
-
Ve Walker Assault a módech s velkými mapami je Palpatine poměrně vzácný úkaz, jeho schopnosti nejsou vhodné na velké vzdálenosti, na malých mapách je to ovšem postrach. Třeba v takovém Hero Hunt je Palpatine neskutečný zabiják, navíc se ten zmetek umí uzdravovat.
-
-
Je moc OP? nevadí, v DLC přibude někdo jiný silnější *3*