Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jimel - ty seš tak teplej, že ani zima kvuli tobe nebude *7*
  • A vy používate rovnaké heslo na Steam a Staam forum? *7*
  • EuroSamurai
    Já vim jenže většina lidí stejnak neví co to cracker je.
  • Kori
    A jejich koule dát sníst jejich matkám (a otcům).... jinak nejsou to Hackeři, ale Crackeři.
  • Pro jistotu jsem si zmenil heslo a email. Ten stary uz pouzivam jen jako odpadkovy kos a vyuzivam ho jen na prihlaseni do bezvyznamnych for...
  • filias
    1. Na to aby tam vyvěsili hlášku se vůbec nemusí dostat k databázi.
    2. Tak nějak předpokládám, že hesla nemají ani na fóru v uložené plain-textu.
    3. Pokud by se dostali do osobních databází samotného Steamu, tak by to problém byl (osobní údaje, čísla platebních karet....), ale tohle očividně nebude ten případ.
  • nejak nechapem, co maju ako hackari s rozsirenim internetu...? To ako Tim Berners-Lee bol hacker :D Sa uvedom chlapce.
  • Nedokážu si ani představit, že by neexistovali piráti, hackeři atd... Asi se tu brzy rozjede vařící diskuse o: piráti VS. kupci! *1* To bude zase legrace si to číst. Jak tady budou kupci nadávat pirátům do zlodějů (to už tu bylo tolikrát)... Možná, že kdyby neexistovali tihle piráti, tak by tisíce lidí včetně mě nikdy nevědělo o nějakých hrách...
  • EuroSamurai
    Sorry nemám pochopení pro trosky co na internetu postujou cizí udaje.
    Ale možná sem měl zmínit že mluvim o těch zlých hackerech.
  • kdyby nebyly ti tvý "hackeři" tak nepíšeš na tuhle stránku...a vůbec nevyužíváš internet
  • Teda autore, udělej si pořádek mezi pojmy "Hacker" a "Cracker".
  • Vo Valve maju teraz asi veselo, lebo akurad stahujem Tropico a pekne im ten upload vypadava... No co uz, drzim im palce nech sa z toho co najskor otrepu, a Hackerov dufam dostanu do basy... Uplne bez srandy, clovek ktory chce len rozbijat a dokazovat si zhadzovanim prace druhych aky je cavo alebo este lepsie ktory chce ukradnut citlive data obycajnych ludi a nejako to vyuzit vo svoj prospech si nic ine nezasluzi, len basu....
  • taky sem si rikal ze to zmenim a pak sem si na to vzpomel minimalne mam jiny heslo na acc steamu nez na e-mailu takze je to ok jeste ez to maj tak dobre reseny :)
  • EuroSamurai
    Zastřelit hackery a jejich orgány dát potřebným .
  • heslo není měnit potřeba pokud máte zaplý steam gaurd ;) *8*
  • Ježiš a já už se děsím, když vidím v nadpisu "Steam a ahckeři" a ony to jsou jen fóra, fuj, málem jsem dostal infarkt *1*
  • Je to "fkn0wned.com" a ne "fknOwned.com".

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit