Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přitom se Trine prodávalo za směšnou cenu mnohokrát... To není snad třeba zkoušet, když už víš, že bys sis to chtěl zahrát.
  • MrSanta
    Ach jo. Jsem slepejš. * facepalm* *1*
    Já už jsem si na dema odvykl, takže mě ani nenapadlo se po tom pídit.
  • >tuhle modifikaci klasickýho RIP používá celej internet už nějakou dobu, ale nikdy jsem nenarazil na tak hloupýho jedince, kterej by to rozebíral jako ty..

Dal jsem go googlu ten tvuj 'RIP in piece' abych zjistil velikost celeho internetu. Pekne kecas, Vrooku. Tvuj internet je druha nejmensi vec jakou jsi v zivote videl. A ano, ta vubec nejmensi je tvuj nejdulezitejsi organ.
  • Ono nic nie je zadarmo. V podstate priznavas ze sem chodis casto, teda vyuzivas ich sluzby, ale
    "okradas ich" ich o peniaze ktore by "od" teba (resp. za teba) inak dostali. V podstate si "zlodej" a muozes sem chodit len preto, ze su aj ludia ktori rozmyslaju inak a ty a ktori "nekradnu".
  • Xcom, GRID 2, Killing Floor, Trine 2 mají na Steamu i dema, takže pro vyzkoušení v rámci této akce bych volil z těch dalších.
  • Xcom můžeš vyzkoušet kdykoliv, protože na Steamu je i demo.
  • yuri337
    Před pár lety to nebylo s reklama tak hrozný. Nějaký ten baner na okraji obrazovky nebo vespod článku jsem taky překousl, ale to co předvádí games.cz poslední dobou je už vrchol. Samospouštěcí, řvoucí svinstvo, které není vůbec k tematice her, otravné blikající banery s bankama, ruletama a podobnýma kokotinama.
    Bez AdBlocku a Ghostery se už dnes prostě nedá na netu rozumně existovat..
  • yuri337
    Je to opravdu dobrá hra, myslím že nákupem neprohloupíš. S modem Long War se jedná o opravdovou napínavou návykovku.
  • Ja doporucuju zkusit Dont starve, nahral jsem tak 50 hodin nez me to prestalo bavit a tenkrat jeste nebyl multiplayer, pokud to nezaujme tak neni problem to smazat ma to jenom 500mb.

Injustice je myslim udealni stahnout, zahrat kampan a po tech 3 dnech zapomenout, pochopitelne jenom pro komiksove pozitivni s rychlym stahovanim
  • Vrook
    >not sure if troll or just insanely stupid

tuhle modifikaci klasickýho RIP používá celej internet už nějakou dobu, ale nikdy jsem nenarazil na tak hloupýho jedince, kterej by to rozebíral jako ty..
  • Spíš chtěl naznačit, že je to od Steamu danajský dar. Také si hru radši stáhnu z torrentu, než abych čekal, až mi ji Steam dovolí hrát tři dny zdarma.
  • Nepochopil jsem tvůj dotaz. Právě proto, že sem chodím často, tak mi vadí, když na mě vyskakují blbosti. Reklama mi vadí všude, a pokud ji lze blokovat, tak to samozřejmě udělám. Že je to jediný zdroj příjmů? To chápu, ale nebudu kvůli tomu koukat na nějakou žlutou pіču a už vůbec ne na reklamy, je mi líto.
  • jednoznacne Trine 2 tu za vykend (spis jedno odpoledne) dohrajes az do konce a je z tech her nejlepsi...
  • flash789
    první část mojeho pripevku je myslim na 100% k věci...dalsi část je uz obecnejsi. A nejsem daleko od pravdy, místo toho abys mu teda poradil tak se navážíš do mne..jak typicke:)
  • A proč sem teda chodíš tak často, aby ti reklamy vadily? Nemáš rád, nechoď. Čtenáři s adblockem jsou pro games cz užiteční jako týpci, co chodí do obchodu pro sušenky zdarma.
  • dalsi debllni prispevek gratuluju *1*
    On se proste pta lidi kteri uz s tim maji zkusenost aby mu neco doporucili a ty si hned zacnes lecit mindrak a zvanit uplne o necem jinem
  • pc hrac muze ukrast hru na konzole ale prumerny konzolista ani nevi ze se da konzole cracknout to je totiz slozitejsi nez vlozit disk do mechaniky a pak zbesile mackat X pripadne si mlatit ovladacem o hrud.
    Ale ok muzeme dal predstirat ze konzolistum v tom brani jejich neochvejne moralni standarty *1* *1*
  • flash789
    Nechci bejt zbytecne neprijemnej ale myslis ze lidi co cas mají se budou zabývat tim ze ti budou vybirat hry?
    nejlepší jsou lidi co na herni fora chodi remcat jak nemaji na hry cas a s oblibou ještě stihnou dodat ze uz ziji v jinem svete, jakoby v tom realnem. Nevim co je k tomu vede, hry jsou zabava nebo konicek, tak bud na to cas mam nebo ne.Valna většina lidi tohohle typu si udela cas na co chce, hospoda, zenska, navsteva kina atd, takze si klidne udelaj cas i na hry když chteji.
  • spook.y
    Aha tak to šlo nějak rychle :D Tak nic no....
  • flash789
    tolik k XCOMU zadarmo...
    You just missed this one!

Thank for your interest, however, due to huge demand we’ve now run out of game codes!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit