Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no ale aj keď tam mal byť nejaký joke tak moc nevyšiel keďže to čo si napísal, je:
    odpočívaj v pokoji v kuse
  • tedy abych upresnil, Killing Floor jsem zkousel a nejak mi nesedla, Awesomenauts jsem hral asi hodku a celkem bavilo, Trine a XCOM v knihovnne mam... ma cenu zkouset hry jako Injustice nebo CoH, kdyz jsem zvyklej na FPS nebo RPG hry? diik *1*
  • Doporucil by nekdo nejakou z tech her na poradny vyzkouseni? Nemam o vikendu cas na vsecky
  • spook.y
    Jen bych dodal, že pokud má někdo zájem tak XCOM: Enemy Unknown jsou zcela zdarma(napořád) za volení v soutěži o hry roku "Golden Joystick Awards" zde: https://goldenjoysticks.greenmangaming.com a ještě je v tuto chvíli hra PAYDAY The Heist zcela zdarma(napořád) a to přímo na Steamu: http://store.steampowered.com/app/24240/. Hraní ZDAR *14*
  • flash789
    rikam to proto ze nadpis clanku vypada jako ze nekde dostanes 10 her zadarmo, coz není pravda. mělo by tam byt něco o tech trech dnech...a když bych chtěl byt presny..mělo by to znit..na steamu vam pujci na tri dny 10 her...se slovem zadarmo tahle akce nemá nic spolecnyho.A když uz by chtěla mit..tak by to mělo byt..na steamu vam pujci na 3 dny 10 her zdarma..
  • DeDy
    Tak proč to říkáš?
  • Doporucuju si projet pribehovej mod v Injustice. Je prekvapive vybornej.
  • flash789
    jasne PC hrac muze hru ukrást nebo se na ni podivat na youtube, super...to samozrejme konzolista nemůže, jen a jen PC hraci..lol
  • MrSanta
    Ufouny byl zkusil rád, ale dneska rachota, zítra radost v rodinném kruhu a v neděli zase rachota. Načasování nemohlo být horší *1*.
    Já bych to potřeboval spíš v tejdnu, to mám víc času než o víkendech.
  • flash789
    ,,Zdarma to je proto, že nemusíš nic platit,,
    Sakrys..to by jeden nerekl:)
  • Máš potřebu stahovat špatné hry jo? A nějakou další úchylkou trpíš taky?
  • Vrook
    Ježiši to je právě ten joke kapitáne Obviousi... *7*
  • Děkuji mnohokrát, funguje to perfektně.
  • DeDy
    Je to zdarma na tři dny. Zdarma to je proto, že nemusíš nic platit. Narážky na Warez si odpusťte. Warez není zdarma, warez je krádež.
  • Ristoro
    Ani ne, my si můžeme vyzkoušet jiné "demo" :).
  • Mart9
    Ta poslední věta *1*
  • Rest in peace in piece?
  • diskuse.tiscali.cz##DIV[id="adblock-msg"]
    games.tiscali.cz##DIV[id="adblock-msg"]

tohle si vlož do Přizpůsobte si AdBlock
  • Stahovat na 3 dny ? si raději stáhnu s torrentů a mám je na jak dlouho chci beztak jde o špatné hry a nebo starší
  • Prosím vás nevíte někdo jak zablokuji tu žlutou pіču co vyskakuje dole a prosí o vypnutí adblocku? Samozřejmě kromě toho, abych deaktivoval adblock. Ze mě nebude mít games.cz ani halíř.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit