Přejít na výpis diskuzí
Steam, Humble Bundle, GOG i Blizzard rozjíždí kolečko megaslev
29.11.2013 | Adam Homola
63 příspěvků
-
:-(
The Humble Store - Fallen Enchantress Legendary Heroes -> 9.99$ -
Dalsi slevy ve velkym. Ted uz i od Blizzardu... bude tomu nekdy konec *7* "dokud nedojdou nekonecne zasoby her, tak dlouho ne".
-
Jo jo, už jsem neodolal. Zatim jsem na Steamu čapnul po Dragonborn a celkem spokojenost.
-
uvedomujete si že nakupovanim ve slevach dlouhodobe prodelate? ja kupuju v den vydani na steamu a spokojenost
-
-
V tých zľavách zisky z hier exponenciálne rastú (to je jeden z hlavných dôvodov úspechu Steamu ako distribučného kanálu), ale neočakávam, že to trtko ako ty dokáže pochopiť *7*
-
-
*1* kdo je tady trtko když odpovidas na neco co jsem se ani neptal
-
-
Japato?
-
-
asi ma blahovy pocit, ze vetsina ze zaplacene castky jde vyvojarum, nikoliv drobty jak ve skutecnosti
-
-
nemluvim o spolecnostech nebo vyvojarich ale ze ty konkretne prodelas co si koupis za par € neco ve sleve chápeš?
-
-
jak můžeš ty prodělat, když si koupíš to, co chceš, za cenu, která ti vyhovuje. tomu se říká výhodná koupě, ne prodělání :) něco jiného samozřejmě je, když si koupíš něco, co nechceš (nebudeš hrát). tam už je užitek vynaložených peněz diskutabilní, ale podpoříš tím alespoň trh s hrami, což může mít opět spíš pozitivní dopady :)
-
-
no ale prave slevy maji tenhle psychologickej efekt že si kupujes neco co nechces a nebudes hrat. koukni na prvni stranku tehle diskuze. lidi priznavaji kolik z toho co poskupovali ani nehrali
-
-
-
vývojářům jdou procenta. tedy je úplně jedno, jaká je cena, záleží jen na množství prodaných kusů za určitou cenu. a existuje několik důkazů, kdy jedna akce konkrétní hry za jeden den vývojářům vydělala víc, než za měsíc normálních prodejů... však se taky vývojáři snaží dostat do těch slevových akcí. v nich v současnosti lidé utrácejí nejvíc a řada lidí si kupuje hry jen proto, že jsou levné. takhle prostě lidé uvažují (většina) a proto jsou slevové akce u digitálních distributorů tak populární.
vezmi si humble bundle. prodávají za pár šušňů a dokážou tam běz problémů udělat v průměru obrat za milión dolarů každý týden (i na těch mobilních hrách už mají teď půl mega). to není malá suma...
-
-
-
-
Rozhodně doporučuju sledovat Greenmangaming. Kupuje se tam za dolary a máte zde i kupon na 20% slevu. Např. teď Rage za 80kč, no neberte to.
-
-
Nevíš,jestli tam byl deus ex HR ? nějak je vysoko.
-
-
http://www.amazon.com/Deus-Ex-Revolution-Standard-Download/dp/B005HRZ29K/ref=sr_1_290_bnp_0/176-9400048-6011436?s=videogames-download&ie=UTF8&qid=1385713465&sr=1-290&tag=isthcom0a-20
4 dolary -
-
Díky,ale nemíním se už zase registrovat.Chci jen missing link,ale ten je jen na GMG snad samostatně ještě.
-
-
Byly všechny 3 díly (HR i s Missing Link) dohromady za 9 dolarů.
-
-
Ach jo...že já ho nekoupil.Sic mám slevu na steamu,ale proč nepočkat ještě na menší,že..pokud se bude vztahovat na mojí už slevu na update.
-
-
-
-
Dark Souls za 150 Kč a komplet CK II za 600?? Vánoce přicházejí dříve *4*
-
-
To me privadi k otazce, jestli bylo, nebo jestli se nahodou nechysta Dark Souls v nejaky sleve na PS Storu (treba v ramci PS+, ktery mam ted na mesic zdarma)? Docela bych si ho zase zahral – jen ne na PC, kde ho mam koupeny – a za par kil bych ho klidne koupil jeste jednou.
-
-
kolečko slev rozjíždějí všude, i na Amazonu a Nuuvemu a rozhodně za ostatními nezaostávají... (Nuuvem má nyní některé ceny her nejnižší v historii). a když už jsme u toho, jak se nás Black Friday netýká, tak i Alza rozjela výprodejovou akci Black Friday...
-
-
Akym sposobom nakupujes na nuuvem?
Brazil proxy? Kde, kedy, ako? -
-
žádná proxy, mám tam vyplněné skutečné údaje z ČR. a platba přes paypal. schválně jsem to teď zkusil a koupil na steam Mars: War Logs za 90,-
pár týdnů zpět vyžadovali vyplnit najednou ty údaje, ale jak jsem to vyplnil, tak to bylo zase ok (a údaje jsem vyplnil pravdivě)
-
-
Alza rada robí zľavy takým spôsom, že na tovar nalepí samolepku "zľava XY%" a s cenou v skutočnosti vôbec nepohne, tak bacha...
-
-
Nejhorší je to rozhodování, jestli pořídit již teď, nebo počkat na vánoční slevové šílenství na Steamu. Jediné, co chrání mé bankovní konto před důkladnou luxáží je fakt, že 'potřebné' hry už mám tak nějak všechny nakoupené. GOG je komplet a na Steamu zůstává už jenom Enslaved: Odyssey to the West. Ten je už dost levný i bez slevy, tam spíš čekám na dobu, kdy na něj bude čas. A pak Doom 3: BFG edition. Ten je zatím 'drahej', za víc jak € 10,- to kupovat nebudu.
-
-
Doom 3 BFG je na amazonu za 5 dolarů a za podobný peníz na nuuvemu (steam verze), ten na steamu levněji patrně nebude. Enslaved je na Amazonu za 10 dolarů (steam verze).
http://www.amazon.com/Doom-BFG-Online-Game-Code/dp/B00GXHIQLO/ref=sr_1_2517_bnp_0/185-2069376-8395744?s=videogames-download&ie=UTF8&qid=1385714532&sr=1-2517&tag=isthcom0a-20
http://www.amazon.com/Enslaved-Odyssey-West-Premium-Online/dp/B00G6SV1G2/ref=sr_1_1031_bnp_0/189-6143701-9930635?s=videogames-download&ie=UTF8&qid=1385698950&sr=1-1031&tag=isthcom0a-20
mě třeba láká Far Cry 3 za 7,5 dolaru, ale vím, že her mám teď dost, takže klidně počkám na příští akce. základ je mít v tomhle pevnou vůli a racionálně rozhodovat o tom, co má cenu koupit teď a co počká, jinak člověk utratí majlant :) -
-
Wole, já si rochním jak ušetřím a ty mi tu pošleš typy, kde utrácet. Teda vážně dík *1*.
Já se snažím nezačít nakupovat na dalších stránkách. Ono bohatě stačí Steam, GOG, Origin. Už takhle mé nákupy dalece překračují moje herní možnosti. Hry se hromadí a rozhodování co hrát dřív je děsné *4*
EDIT: vzhledem k tvému editu jsi na tom zhruba stejně *15* -
-
hrát je co, tak jsem odolal i koupi Skyrimu GOTY. zamáčkl jsem teda slzu, ale počkám. vím, že bych se k tomu jen tak nedostal a rád bych dohrál i jiný věci z té zásoby her. a proč kupovat hru, ke který tak nějak podvědomě tuším, že bych se nemohl dostat ani celý rok. tak příští rok to bude třeba ještě levnější a alespoň ušetřím.
jinak pro ostatní, na Amazonu se zdá, že 5 her má region lock zrovna na ČR, tak pozor na to:
http://www.steamgifts.com/forum/5jo1W/amazon-dvg-thread-v5-15-metro-franchise-750-far-cry-3-ac3-20-batman-ao
(Dead Island, Dead Island GOTY, Dead Island Riptide, Metro Last Light, Saint's Row IV, Inversion) -
-
J ten skyrim detto u mna. :D
Ja musím ešte dohrať:
- Metro Last light
- Borderlands 2 a dlc...
A teraz som zacal Path of Exile, čo je free to play a mam pocit, že hrám lepšie diablo. :D
+ x dalsich hier co mam z humble bundle napr. Batmanov + Fearov...
ach a cas nikde. :o
preto kalsem na skyrim pokial nebude tak za 7 eur GOTY. :D -
-
omg Heroes VI za 7,5 dolara... pomaličky dýchať... pomaličky dýchať. Nič nekúpim !
-
-
se skyrimem jsem měl stejný problém. Díky bohu že mám na účtu jen 150,- a jinak mám jenom hotovost, jinak by bylo konto zas vybíleno *1*
-
-
-
-