Přejít na výpis diskuzí
Steam nebude nabízet jen hry, ale i neherní software
9.8.2012 | Aleš Smutný
81 příspěvků
-
to je ale sucho, nejen že není co hrát ale neni ani co číst ani o čem diskutovat *7*
-
Tak to je zrovna smůla no :)
-
Prostě napsalo nádhernou hlášku: Tato skladba není kompatibilní:):-D
-
A kopíroval jsi ty soubory s hudbou, co jsou někde ve složkách dokumenty, nebo hudba itunes? Teď nevim přesně. A to ti jako nešlo pak třeba v mp3 přehrávači spustit? To je divný, že by to byly nějak speciálně zabezpečené skladby?, protože z iTunes jsem si alb koupil asi 15 a všechny šly normálně zkopírovat a přehrávat v obyčejnym mp3 přehrávači, i mobilu (Windows Phone).
-
Tak asi mám špatné iTunes, hudbu, co jsem zakoupil (mimochodem u nás donedávna nepodporovaná služba, tudíž ákup přes britskou banku, co mám díky kamarádovi), tak jsem nemohl nikterak upravovat a kopírovat šla pouze do zařízení s nakousnutm jablke (v mém připadě iPod)
A osobně, jak jsem psal dříve, hudbu stahuji, nekupuji (iTunes byla vyjímka a to kvůli tomu, že jsem měl 50% slevu na všechno po dobu jednoho měsíce). Interprety podpořím návštěvou koncertu. -
Mozno by som si kupil aj Winrar *1*
-
No budeš se divit, ale třeba ve Visual Studiu achievementy jsou
http://channel9.msdn.com/achievements/visualstudio -
Jn, přičemž při kvalitě posledních produktů (3ds i AutoCAD) by stejně neprošli valve schvalovacím procesem .)
-
Co by ti to neumožnilo? Hudbu z iTunes můžeš nahrávat kam chceš, dyť jsou ty mp3 soubory (nebo co tam je za formát) v normálních složkách. Mě to aspoň šlo.
-
Architect - 72 hour per week in AutoCad
-
nakreslil nosník, postavil zeď, sestříhal film, napsat dokument:-D
-
Nebo midweek madness na Autodesk obecně. Ale i tak při jejich cenách mi to furt prd platný.
-
Jaky tam budou mit achievmenty? *3*
-
iTunes? Největší paskvil na Win a to nemluvím o ochranách, které ti neumožní to nahrá jinam než na zařízení s nakousnutým jablkem ve znaku.
-
fuuha, tak to uz ano, logicky krok..este pridat filmy a je to.. na hudbu staci itunes
-
Taky bych se toho bál. Stačí vidět nepřístupná DLC pro Batmana či Skyrim a už bych někomu nejraději namlátil. A přestava, že oblíbené filmy nebudou přístupné, no sranda.
-
zkus freecommander.com. Ten je free
-
Kdyby to slo, a nebylo to uzavreny jen na stream, tak by to bylo samo super.
-
To me nastesti az tolik netrapi. Spis se bojim ze to u nas zase nebude fungovat.
-
Proč? Titulky je to poslední, co by mi nějak vadilo, kdyby byla možnost vložení z jiného zdoje.