Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Robotron3
    OK, dobry pamatovat :)
  • Hm, takový Autocad v summer sale campu, to bych si nechal líbit .)
  • Robotron3
    Zda se to jako logicky krok. Ale ty filmy by stejne byly v anglictine bez cz titulku, predpokladam, takze pro nas by to asi takova vyhra nebyla.
  • Veskoslav
    Když budeme počítat tak Win95, Win98, Win2000, Millenium, XP, Vista, Win7 a pak Win8, takže čekat na lichou:-D
  • Parada! Jeste kdyby se tam zacaly prodavat filmy a hudba! To by bylo naprosto genialni!
  • Robotron3
    Hulan kupuje, ostani cekaji na sudou verzi (nebo to je licha? ted nevim:)
  • Veskoslav
    Win 8 jsem měl možnost vyzkoušet (díky otci) a řeknu Vám, že jestli Windows Vista byla hrůza, Milenium katastrofa, tak toto je naprostá beznaděj a hnus.
  • Robotron3
    Znam, proste ukecat :)
  • Tak to je fajn. Kdyby třeba ve slevě byl Totacl Commander za 3.95€ eur nebo tak. To je snad jedinej soft (momentálně tukám 1,2,3), kterej používám a není freeware, open source atp.
  • Ono to kolikrát ani tak není o ceně jako spíše o umění mluvit.
  • Tak schválně kdy dorazí SteamOS.
  • montatatana
    Nojo, to je pak jasny, ze je Win 8 katastrofa, kdyz chteji konkurovat jeho Marketu :)
  • Já bych uvítal článek o Smejkim z pohledu zombie.
  • snad radši ani ne.
  • to je ale herní a čtenárske sucho, kdyby alespon vysel dalsi clanek od smejkiho o deyz, tentokrat z pohledu zombie
  • Znáte to, jak je něco na pultu, někdo si to určitě koupí. Moj kamoš je obchodník a vždy keď som bol u neho tak mi nezabudol povedať 2. vety. Dobrý obchodník nepredá len to čo nemá a ľudia kúpia úplne všetko, len im musíš dať tú správnu cenu. *1*
  • Robotron3
    Takovej Photoshop v letních slevách za 10% ceny bych si koupil :)
  • genki.sudo
    Radšej nech naprogramujú napr. bookmarky do ich ingame web browseru..
  • bez urazky - jsem za to rad, ale nevim, proc uz to neudelali davno... za full cenu sice nic nekoupim, ale porad lepsi pro vyrobce penize z akci, nez nic...
  • Valve - vždy o krok napřed.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit