Přejít na výpis diskuzí
Steam nebude nabízet jen hry, ale i neherní software
9.8.2012 | Aleš Smutný
81 příspěvků
-
OK, dobry pamatovat :)
-
Hm, takový Autocad v summer sale campu, to bych si nechal líbit .)
-
Zda se to jako logicky krok. Ale ty filmy by stejne byly v anglictine bez cz titulku, predpokladam, takze pro nas by to asi takova vyhra nebyla.
-
Když budeme počítat tak Win95, Win98, Win2000, Millenium, XP, Vista, Win7 a pak Win8, takže čekat na lichou:-D
-
Parada! Jeste kdyby se tam zacaly prodavat filmy a hudba! To by bylo naprosto genialni!
-
Hulan kupuje, ostani cekaji na sudou verzi (nebo to je licha? ted nevim:)
-
Win 8 jsem měl možnost vyzkoušet (díky otci) a řeknu Vám, že jestli Windows Vista byla hrůza, Milenium katastrofa, tak toto je naprostá beznaděj a hnus.
-
Znam, proste ukecat :)
-
Tak to je fajn. Kdyby třeba ve slevě byl Totacl Commander za 3.95€ eur nebo tak. To je snad jedinej soft (momentálně tukám 1,2,3), kterej používám a není freeware, open source atp.
-
Ono to kolikrát ani tak není o ceně jako spíše o umění mluvit.
-
Tak schválně kdy dorazí SteamOS.
-
Nojo, to je pak jasny, ze je Win 8 katastrofa, kdyz chteji konkurovat jeho Marketu :)
-
Já bych uvítal článek o Smejkim z pohledu zombie.
-
snad radši ani ne.
-
to je ale herní a čtenárske sucho, kdyby alespon vysel dalsi clanek od smejkiho o deyz, tentokrat z pohledu zombie
-
Znáte to, jak je něco na pultu, někdo si to určitě koupí. Moj kamoš je obchodník a vždy keď som bol u neho tak mi nezabudol povedať 2. vety. Dobrý obchodník nepredá len to čo nemá a ľudia kúpia úplne všetko, len im musíš dať tú správnu cenu. *1*
-
Takovej Photoshop v letních slevách za 10% ceny bych si koupil :)
-
Radšej nech naprogramujú napr. bookmarky do ich ingame web browseru..
-
bez urazky - jsem za to rad, ale nevim, proc uz to neudelali davno... za full cenu sice nic nekoupim, ale porad lepsi pro vyrobce penize z akci, nez nic...
-
Valve - vždy o krok napřed.