Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dalsim zaporem je provazanost hry s konkretnim uctem. *5*
  • Kamarád mi právě dnes vyprávěl, jak zakoupil a přes EA Downloader stahoval Fifa Soccer 2011 a několikrát za sebou se natáhlo skoro až do konce, pak to skočilo zpět na třicet procet a odznovu a znova a znova... A navíc po aplikaci patche uložené pozice v kýblu....
  • Kupuji vyhradne krabicovky, Steam klienta mam v PC jen z hole nutnosti. Kdyz si vybavim Steam- VAC- MW2- IW Net tak citim horkost v ustech.
  • Hned Ti napálili minusko, protože se jim nelíbilo, že jim kazíš možnost nadávat na Steam/Valve :-D
  • Sám seš virus. Ta trapná služba, kterou tu jmenuješ, asi musela přilákat prá desítek hráčů na něco, co Steam nemá. Nebo vlastně má. A to že hry pojedou bez klienta. Jinak je to zoufalost. Povětšinou.
  • Tak to mne tesi, ze stale existuje 50% hracu, co si tenhle sajrat do kompu nenacpou. Ja nakupuju na gamersgate, stahnu si hru a muzu ji hrat kdykoliv. kdekoliv bez nutnosti tam cpat virus jmenem Steam.
  • Jj pravda tohle je u novejch her dost znat.
  • Ysquanir
    Souhlasím, ale zároveň to je něco, o čem si nerozhoduje Steam (resp. Valve), ale jednotliví vydavatelé.
  • jedinej zápor je: 1 Dolar = 1 Euro
  • Hail to the Steam!

Mel jsem moznost zkusit si jine zpysoby jako EA store, Yuplay a muzu rict zlatej steam.
  • Ysquanir
    Nepochybuji o tom, že se v budoucnu může ze Steamu díky monopolu stát zrůda na kterou budeme všichni nadávat, ale zatím jsem s ním až na malé detaily spokojený a svou pozici na trhu si zaslouží. Ostatní podobné systémy digitální distribuce se mu (bohužel) vůbec nemůžou rovnat.

Navíc stále ještě jde ze Steamu cítit snaha potěšit hráče a nelézt zákazníkům příliš na nervy. Narozdíl od např. GFWL, který vám s oblibou plivne do obličeje, načež se vám vysměje za to, že ho vůbec používáte.
  • Jen tak dál. Na Steamu, jsem od roku 2004 co vyšel HL2 a nikdy jsem neměl na co si stěžovat. Valve se stará o svou komunitu a stále přináší něco nového... a co je hlavní, funguje to! Myslím, že si svou pozici na trhu zaslouží a co se týče konkurenceschopnosti, tak mě monopol neděsí, protože zatím mi nikdy nepřišlo, že by tohoto postavení využívali proti hráčské komunitě. Udělali dobrou věc, která dobře funguje a dobře se o ni starají. Jak jsem říkal, jen tak dál hoši ;)
  • Jen tak dál. Na Steamu, jsem od roku 2004 co vyšel HL2 a nikdy jsem neměl na co si stěžovat. Valve se stará o svou komunitu a stále přináší něco nového... a co je hlavní, funguje to!
  • Steam chytil příležitost za pačesy a dobře se do toho opřel. Já sám jsem tam registrovaný v roce 2004 a za tu dobu už prošlo nespočet změn. Jen tak dál a hlavně co nejvíce víkendových slev *3*
  • Drom
    Chtelo by to nejakou poradnou konkurenci. Direct2Drive je slabota. Myslenka monopolu na trhu s PC hrami neni uplne ruzova. 70% je docela desive cislo
  • Ataker
    Jsou to jedničky... a taky to tak určitě i zůstane.
  • nejde než jim dopřát další úspěchy

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit