Přejít na výpis diskuzí
Steam se chystá testovat domácí streamování, přihlaste se
11.11.2013 | Aleš Smutný
29 příspěvků
-
Navic lidi nemusi mit tak vykonny pocitac/notebook na hry a staci jim streamovat ze SteamBoxu (konzole). Ja to vidim jako moznou variantu, ne kazdemu sedne a musi ji vyuzit. Ja osobne bych ji nevyuzil, ale dokazu si predstavit, ze nekdy v budoucnu bych to bral. *5*
-
Já přes to hrál Mafii 2 a tuším AvP a to demo Mass Effectu a člověk si po chvilce zvykl. Jako nebyl to ideál, ale jako předzvěst do budoucna to bylo fajn.
-
no pro me odezva hrozna opravdu byla. naschval jsem zkusil orks must die! jak na onlive tak doma a z naprosto otravneho zazitku z vrazdeni orku, se stal dosti dobry zazitek z vrazdeni orku :). najednou jsem daval headshoty a bylo po problemech. ten rozdil byl dramaticky. a to jsem to testoval na jinak spolehlivem UPCcku.
-
No tak si vem, že třeba s kámošema hrajem často coopy u mě. Oni maj silný notebooky a já stolní PC a slabšího notebooka a stolní se mi nechce furt přenášet z pracovny takže takhle nebudu muset kupovat novej notebook, protože na práci v terénu mi stačí a budu využívat výkonu stolního bez otravnýho přenášení.
-
Kdyby splashtop konecne vyresil problemy s mysi, tak by to bylo skoro ideal.
-
Výhody streamování her z jinýho počítače v síti jsem doteď nějak nepochopil. Proč platit dvakrát tolik za elektřinu...
-
Podle mě to tak strašný nebylo. Zkoušel jsem to asi dva měsíce a na to, že to furt jelo v testu, tak si myslím, že s výsledkem mohli být spokojený.
-
Tak kdyz to je pres domaci sit tak by ta odezva mela byt nekolikrat lepsi nez Onlive, kde to byla hruza.
-
Home sharing je věc na kterou už hodně dlouho čekám. Je to jediná věc kvůli který jsem plánoval pořízení Shieldu od nVidie. Takhle máte doma třeba jeden silnější stroj a můžete hrát v pohodě na starším notebooku. Navíc se mi opět líbí přístup valve, že dopředu testují vše, co chtějí mít ve svém zařízení a ne jako konkurenti, kteří to dodělávají za běhu a pak to jen způsobuje problémy a nebo odebírání určitých funkcí.
EDIT: Zkoušel jsem Splashtop a jiný streamovací softy a tam to prostě tak dobře nešlapalo. Tady očekávám stejnou ne-li lepší odezvu jako byla u OnLive.