Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • walltar
    Většina?

Tak to mají steam hateři smůlu no ...
  • Jack1947
    Konečně ten spráávný a nefalšovaný jejdasek. *3*
  • Ten clovek je pitomec, o tom zadna, ale krasne to ukazuje monopolni zlo steamu. Vyvojari jsou rukojmim valve a to jím muze diktovat libovolne podmánky, kdo je nechce prijmout nebo si to s valve rozhazi, je vyrizeny. Stoprocentne to plati pro male vyvojare, ale i gigant jako EA s tim mel problem. Kdyz nechtel pristoupit na nevyhodne monopolizujici podmínky valve (vyzaduji napriklad, aby veskery herni obsah byl siren pres steam a tim ho meli ho pod kontrolou), tak jim nezbylo, nez si vytvorit vlastni distribucni sluzbu, protoze k valve neni zadna realna alternativa. Timto monopolizujicim chovaním je proslaveny i microsoft, ale byl parkrat citelne klepnut pres prsty, takze si uz dava pozor. Za vyucenou by potrebovalo dostat i valve, akorat ze hernimu prumyslu antimonopolni urady zatim nevenuji takovou pozornost. Ale takove pripady zneuzivani dominantniho postaveni je brzy pritahnou.
  • flash789
    az na to ze většina her co koupis jinde jsou pro steam..jen detail..:)
  • Robotron3
    Steam konkurenci má. To co vyčítáte Steamu je, že má úspěch. Je to vaše právo, ale vyčítat někomu, že je úspěšnější než ostatní, je trochu takový divný. Valve podle mě neni firma, která by toho zneužívala...
  • walltar
    Existují sousty obchodů jak digitální, tak dokonce existujou i ty nedigitální ... Pokud někdo má nutkání kupovat jinde, než na steamu, tak klidně může.

Osobně je mě jedno kde hru koupím ... A protože hry neprodávám a nemám potřebu skladovat hromady disků a potom je po 5 letech vyhazovat tak kupuju na steamu.

A jinak hry na steamu jdou půjčovat ... Kamarád běžně hraje moje hry na steamu.
  • Presne o to ide..POZICAT!
    To ziadny distributor nema rad, preto su hry na konzole zbytocne predrazene a na PC idu s cenou dolu, lebo tam si musis kupit vlastnu kopiu, nejde pozicat..blbe! *7*
  • flash789
    vzdyt ma pravdu..ty digitalni shopy které zminujes jsou jehla v kupce sena..o monopolu steamu není pochyb. Nebo si snad někdo mysli ze kdyby Steam byla nejaka začínající služba ze by nekoho za takovou kravinu vyhodili? Delaji si co se jim zlibi, jednoho dne az se pan Newell rozhodne ze se za steam bude platit 1e mesicne třeba, tak s tim nikdo nic neudela.
  • Jack1947
    Už ti zase "prasklo v bedně"? *7*
  • Robotron3
    Ono překvapivě existuje mnohem víc digitálních shopů než Steam, i když Steam je největší. Hledej a najdeš ;)
  • Vyvojar je pako a Steam je monopolne zlo...nie je to zdrave pre trh aby 99% pc hier predavala jedna nenazrana skostnatena firma s drm..konzolovu hru kupim vsade..uz mi ju nikto nevezme..neblokuje...mozem ju predat..pozicat...steam hra je nic...prenajate data tlstochom Gejbom...
  • Doufám, že to je předzvěst toho, jak se tlusťoch probouzí z dlouhého spánku. Dnes mazání her ze STEAMu a zítra Half-Life 3!!!!
  • gabe je taky zaměstnanec, přímo pod velkou Valve AI!
  • Poučení dne? Don't fuck with Valve... Valve is a God...
  • kubi-wan
    Nojo, když je někdo blbej... ale žádná velká smůla... stopadesátá variace na Minecraft na steamu chybět nebude.
  • walltar
    Asi to byl nějakej ... https://www.youtube.com/watch?v=1W-zte7Ye5k
  • Jack1947
    Pravda, kdybyto byl kdokoli jiný ale velký Gabe? sakra ten neodpouští.
  • Jack1947
    Tak má smůlu, nezbývá mu než zpytovat svědomí.
  • SalemCZ
    Kickstater mu bude k čemu? Kickstater neni distribuční síť
  • SalemCZ
    to "Ano, odstranili jsme stránku hry ze Steamu a přerušili jsme s tímto vývojářem vztahy poté, co vyhrožoval smrtí jednomu z našich zaměstnanců" mě trochu zarazilo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit