Přejít na výpis diskuzí
Steam stáhl z nabídky hru od vývojáře, který vyhrožoval smrti Gabu Newellovi
21.10.2014 | Adam Homola
202 příspěvků
-
sranda je, ze 8 tweetov si valve nevsimlo(ked si vylieval srdce, ze mu vyhodili hru z predaja), ale ked napisal ze zabije velkeho rozozrateho bossa, naraz uz vedeli promptne reagovat (nj beriem, zeprehnal to s tym vyjadrenim ze ho zabije)
toto je krasne viditelne monopolne spravanie sa firmy Valve -
-
tak asi da rozum ze az to "vyhrazanie sa zabitim" bolo za hranicou kde Valve už muselo konať ...
-
ajaj, pá je suvernýr.. tady by si měl někdo ve slovníku cizích slov najít význam slova monopol *1*
-
-
no suvenire, prezrad mi co je monopol, a preco Valve nim nieje
-
-
dobře, monopol znamená výhradní zastoupení v dané oblasti aniž by existovala konkurence, Valve jim není, protože existuje celá další řada dalších služeb digitální distribuce (Uplay, Origin, Battlenet), kdyby měla monopol, tak by ty služby buď neexistovaly, nebo o nich Valve mohla nějakým způsobem rozhodovat
nemáš zač -
-
Velke mnozstvi vyznamnych her tretich stran si bez steamu nezahrajes, at je distribuuje kdo chce, konkurence je tim u nich absolutne potlacena, takze monopol to je.
-
-
-
-
-
Ked kupujem pc hru, tak jedine na Gogu...mam pocit ze hru vlastnim a mozem s nou robit co chcem. Kludne ju poslat kamosovi na dvdcku alebo cez dropbox. PC bolo vzdy o slobode a STEAM to zmenil. Naviazal i 9/10 krabiciek na svoju monopol drm sluzbu ktora je uplne zbytocna. rovnake obmedzenia vlastnictva chcel zaviest vlastnictva i MS s Xboxone ale konzolisti sa nedali a teraz PS4 valcuje Xbone 2:1 predajmi...pcckari nabuduce ked sa budete vysmievat z konzolistov tak si uvedomte ze my jediny este hry po kupe vlastnime...vy uz nie vdaka Valve
-
-
PC bolo vzdy o slobode? :DDDDDDDDDD .....chlape chlape :) kupuj si hry z GOGu ak chces, mna netrapi to vsetkymi preklinane DRM v podobe Steamu :) ja Steam milujem, hry si zahram na Steame aj ked nie som pripojeny k internetu, a citim sa slobodny viac ako kedykolvek predtym :) Gabe a Steam spravil pre PC hranie asi najviac v modernej historii PC hrania
-
-
taky nevim, v cem by me steam omezoval...konecne nepotrebuju zadny CD,proste kliknu na download a neresim,vse se stahne,nainstaluje i opatchuje,stejne tak sprava serveru je dokonala a multiplayer nebyl nikdy snazsi,kdyz nejde internet tak stejne muzu hrat offline,tak kde je ta "DRM ochrana" ? a kdyz me hra jooo nas3re,muzu ji na 2 kliknuti cracknout a je uplne bez steamu...
-
-
ano a ked si chces tu hru (aj offline hranu) modifikovat, tak ti zabanuju ucet, a si v pitchi
-
-
Lzes. Modifikace jsou oficialne podporovany od Steamu pres workshop. Jedine za cheaty dostanes ban. Coz bude tedy asi tvuj pripad.
-
-
akorat sem to chtel psat :D sak cely steam workshop je zalozeny na modech :D Urcite za to budou banovat :D
Jestli borec nemysli "modem" spis autoaim. Autoaim je HAX, ano na konzolich je to feature, ale na PC je to hax = nezabanovali te za mod ale za cheatovani.
-
-
blbost,stovky modifikaci ve workshopu a vse oficialne podporovano,neoficialne taktez,mam modlejch spoustu her,zejmena co se tyka grafiky (sweetfx atd) a nikdy jsem zadnej ban nedostal,takze dalsi urban legend...
-
Tak bysi měl offline učet jen na modifikace... nebo holt vezmeš piráta no.
-
-
-
-
Taky kupuju hry na gogu, protože je mi ta služba sympatická, ale to co lidé vyčítají Steamu většinou prostě neni pravda. Steam nezavedl DRM. Naopak před Steamem byly na CDčkách velice obtěžující a problematické DRM a tim, že Steam zavedl online aktivaci her, tak DRM právě zjednodušil. U StarForce se např. stávalo, že hra ani nešla spustit, ať člověk dělal cokoli a poslední rada byla vždy přeinstalování Windows a nemít v systému nainstalovaný žádný další software. No prostě hrůza. Steam byl ve správnou dobu na správném místě a dnes je to velká úspěšná firma, co má velký podíl na trhu. Ale to je prostě úspěch Valve a trvám si na tom, že právě tím je v trnem v oku řadě lidí. Nevšiml jsem si, že by měl nějaké monopolní nekalé praktiky. Naopak podporuje indie vývojáře, inicializoval prakticky hraní na linuxu atd.
-
-
Steam je onláne DRM a steam zavislou hru bez internetu si taky nespustis a nezahrajes.
-
tak ono je to hlavně tím, že třeba Origin je naprosto žalostná služba. Od A po Zet. Už jen orientace v obchodu.. nebo vlastnil jsem Dragon Age, teď ho dávali zadarmo - tak sem si ho přidal do košíku a mám v inventáři dva :D na palici
-
ten človek to má v hlave riadne *11*
-
Jo Závistivý malý komplexíci to jsou no. *12*
-
-
prosim uz nefetuj,nedela ti to dobre, pak tu plodis takovy exkrementy...
-
vlastnime? přečti si EULA u konzolových her *1*
-
PC bylo o svobodě? přečti si ujednání EULA z doby kdy steam neexistoval.
-
-
Pravda a velmi podobné podmínky má i GOG. Je ale ten rozdíl, že Steam tohle dokáže kontrolovat. Dříve to byly spíš prázdná slova a bylo nemožné na to dohlídnout.
-
-
-
Gabe owns you all, you have to deal with it. *5*
-
Tak co ? Kohopak zabijeme dneska děcka ?
-
-
to neni vtipny, takhle se totiž v rusku "lide" normalne bavi
-
-
No vidíš . Mi přijde kouzelné vynášet soudy po prohlášení na něčem jako jsou sociální sítě , na kterých se můžu profilovat jako největší zabiják jednorožců . Problém je v dětech a zapšklých mravokárcích , které si myslí že život na sociálních sítích má s tím reálným tolik společného . Problém je v tom , že uctíváte masové informační médium stavící na principech starého Xchatu .... a tam to běžně bývala ta pravá sociální žumpa .
-
-