Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jason_dinAlt
    Ale i tak je ta steam-předobjednávka zpravidla dražší, než se dá pořídit z jiných, legálních zdrojů.
  • Jason_dinAlt
    Tak kupovat zajíce v pytli sebou vždycky nese svoje rizika...
  • Jason_dinAlt
    Já bych raději uvítal tlačítko, které mi umožní prodat hry o kterých vím, že už hrát nechci.
  • No v zásadě nijak. Můžu třeba počkat na hodnocení a reakce uživatelů, nebo si to prostě nekupovat. Nemusím mít přece všechno.
  • Myslim, ze 24 hodin by bylo optimalni. Bohuzel to by znamenalo, ze spoustu her by slo dohrat zadarmo s jejich 8mi hodinami hraci doby. Ale zase by to mozna prinutilo herni spolecnosti takhle kratke hry nevydavat.
  • A jak presne si to chces zkontrolovat, kdyz se to posila postou na dalku? Jak si chces zkontrolovat program, kdyz ti nenabidnou ani demo?
  • Predobjednavky na Steamu taky byvaj o neco levnejsi, treba o 10%, nez kdyz si hru koupis az po vydani
  • Mě to pak přijde stejný, jako když člověk pronosí přes zimu boty, a pak je vyreklamuje a vymění za jiný, takze chodí obutej zadarmo. To spíš asi narazím na chybu servisu, ze si něco takovýho neohlida.
    Proti reklamaci, jako takový nic nemám, ale myslím si, ze by měla vycházet ze vzájemné dohody mezi kupujícím a prodejcem, a ne formou třeba zákona.
  • Jo, byla by to moje blbost, kdybych si od takovýho noname něco koupil a nic si nezkontroloval. Prostě bych naletěl.
  • Jazz
    Ale šlo, jen tam nebylo tlačítko pro dementy. *15*
  • peníze za vstupné slušná kina normálně vrací pokud odejdeš před půlkou filmu. Jednou jsem tak i učinil.
  • XorxoxTalarius
    Ty jsi dobre maslo, z tebe musi mit kazdy ekonom radost :)
    Podle toho co pises je i reklamace na hobno vid :)
  • XorxoxTalarius
    No jako musim rici ze jsem si za 5$ v akci predobjednal nove Ghost Recony a nelituju, ovsem je nutno podotknout ze v dnesni dobe bych nepredobjednal uz nic
  • XorxoxTalarius
    Ne :)
  • frag.ment
    Nechápu, že se to bere jako velká věc, vždyť rušit předobjednávky v kamených obchodech je naprosoto normální věc, to jako u Steamu doteď nešlo?
  • Já jsem zas po pul roce predobjednal hru (Thief), protože doufám, ze to bude zábavná hra (stejný tým jako za Human Revolution je velké plus) a vyslo mne to na stovku takže proč ne, ze?
  • Muzu ti prodat svoje hodinky? Poslu ti je postou na dobirku. Jen se nediv, ze po rozbaleni zjistis, ze nefunguji a vypadaji jinak, nez jsem ti je popsal. Ale je to tvoje blbost, ze jsi udelal tu chybu, priste musis lip vybirat. Logiku nekterych lidi asi nikdy nepochopim...
  • Samozrejme, ze to zalezi na Steamu. Kdyz si koupis plesnivy jogurt, jdes si stezovat do obchodu, nebo k vyrobci?
    A kdyz jsi tak chytry, najdi mi dema na nejake AAA tituly, co vysly posledni dobou. Nebo vlastne na jakekoliv tituly, co vysly posledni dobou. Jsem zvedavy.
  • Jo, to je jejich dalsi vychcanina. Vratime ti penize, ale kdepak, ne na ucet. Pekne zase k nam...
  • *samozrejme pokud neodpovida popisu pri koupi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit