Přejít na výpis diskuzí
Steam zavádí systém uživatelských recenzí i s palcováním
26.11.2013 | Aleš Smutný
60 příspěvků
-
Hře můžeš na steamu dat "review" pokud ji na Steamu vlastníš.
Ano, může se stát, že ji máš uwarezenou, hral si ji stokrát a pak ji koupíš na steamu ve slevě aby si ji měl legalně, ale už ji hrát nebudeš, ale i tak mužeš napsat review. -
tak jinak. když ji nevlastniš na steamu tak ji na STEamU nemužeš recenzovat... kapiš ?
-
Je fakt, že třeba Company of Heroes 2 tam hejtovali naštvaní Rusáci, protože ve hře ukázali autoři historickou pravdu o tom jejich slavném "osvobozování", přitom to určitě byla nadprůměrná hra a tam skončila s 1,8. Nicméně i na Metacritics se objevují kvalitní recenze a uživatelé a ty Metacritics vyzdvyhuje. Ale většinou to výsledné skore je reálnější než od mnoha recenzentů. Například: http://www.metacritic.com/game/pc/gone-home
-
Viz příspěvek výše.
-
Spust si Steam v offline modu a pokud ti ta hra nepojede, napis na podporu a oni ti daji vysvetleni
-
Vrať se do hospody. *3*
-
ty vole ty nechapes ze se hry daj kupovat i jinde ne cez steam ?
-
oprava: "mně"
-
Teď jsem to odzkoušel, odpojil kabel a hra nejde spustit jako předtím, pomocí exe souborů hry. Na druhé straně, přihlásil jsem se do offline modu steamu (předtím jsem nevyzkoušel) a hra se spustila i bez internetu. Takže ta možnost tu je a beru zpět svou výtku, i když je to dost zmatené. Není mi vůbec jasně proč se hra mocí toho samého exe souboru "launcher.exe" nechce v jednom případě spustit a v druhém ano jen proto že jsem to spustil skrze steam, dokonce když jsem odpojen od steamu, tak se hra po odklinutí "play" nejdříve přihlašuje na steam a až pak po opětovném kliknutí se spustí samotná hra. Očividně, když je člověk bez netu, tak dochází k selhání ve spuštění steamu a proto se hra nechce spustit když je vypadlý net a prostě se nic nestane. Nevím, možná si hráči na toto zvykli nebo jsem prostě už starej na tyhle "novinky" v herním průmyslu, ale mě tohle přijde přinejmenším stupidní, ale proč dělat věci jednoduché když to jde složitě, že.
-
Sere, protoze vazne a opodstatnene klady a zapory ty hry se ztrati v mori tech sracek co tam lidi spamujou
-
Bohužel, nešlo to spustit, nic se nedělo. Bez netu prakticky většinu dne, když naskočil, hra šla "zázračně" spustit. Není mi jasné jaký vliv by na to mohl mít výrobce, není známo nic o tom, že hra vyžaduje v základu online připojení a tato informace není dle mého vědomí nikde uvedena.
-
s tím bych se spíš obrátil na výrobce, ještě se mi nestalo že bych nějakou hru nemohl hrát protože mi vypadl net
-
A koho to sejri? Kdo se prosimte rozhoduje koupit hru na zaklade nejakych pripitomnelych uzivatelskych recenzi na metacriticu nebo jinde? Jestli to bude s tim palcovanim jako napriklad na GOG, tak bych se toho vubec nebal, protoze ty zavadejici "recenze" budou nekde na konci a nikdo si je nikdy neprecte.
-
Vetsina her jde jrat v offline modu, pokud tahle nesla tak to je spise vec tvurcu te hry nez steamu ;)
-
Steam by měl raději zavést systém umožňující zahrát si zakoupený produkt i v případě výpadku internetu, rozhodně užitečnější než nějaké uživatelské recenze a palcování, obojí k ničemu, toho je všude už tak dost. Zrovna nedávno by se mi něco takového hodilo, vypadl net a AoE2HD se nechtěl spustit.
-
Nemôžeš pisat recenziu na hru ktorú nevlastníš
-
To co psal je jen příklad, polovina recenzí na Metacriticu je v tom duchu, co psal.
0/10
no fun at all, can understand how good was MW3 when i compare it to this stupid ghost game. This game is simmilar to black ops 2 and there is no sound quality or graphic quality. This game is not worhing 60 dolars dont buy it, waist of money exaclty -
kvůli tomu je tam palcování recenzí a řazení od most helpful... navíc tam vidíš kolik hodin má recenzent odehráno celkově/poslední týden.. četl jsi to vůbec?
-
No ale takovy X Rebirth v den vydani opravdu nesel hrat. Takze co tam chcete napsat? Nefunguje to nikomu, musite se vrtat v nastaveni zvuku, ale je to skvele investovanych 50 ecek?
-
Jo co se tyce tehle hracu si vzdy vzpomenu na pana Smutneho :D
(jen popichuju ;) )