Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Už x let Ryzen 3600x, Rx 5700xt 24" 1080p monitor a naprostá spokojenost.

EDIT: Win 11 hned jak se na ně dalo přejít z desítek

• ZOLLINO

ten Win11 a jeho scheduler uz spolupracuje s AMD jak ma? prechazet na novy OS hned jak je to mozne, povazuju za mladickou naivitu, specialne kdyz tam pri Win11 byli nemale problemy se schedulerem, a jeste neco se mi zda. Kazdopadne dnes do noveho PC urcite Win11

• sugyn

Windows a Task Scheduler je tema na vecne povidani. Taky za spoustu veci si muzou Vendori sami.

• Netuším, ale vždy mě šlapalo vše jak mělo, teda poté co jsem vyměnil SSD Patriot za Samsung ten patriot stál za ....

Druhá věc, je že u mě je PC na to aby mi na něm běželo pár her, balistický program a prohlížeč :) a to funguje :D Momentálně limity v hraní jdou na vrub problémů s připojením, protože v chodníku před barákem mi vede optika, na kterou mě ale provider odmítá připojit s tím, že tam má pokrytí mikrovlnkou. A ostatní provideři nabízí rychlosti typu 50/5.

• ZOLLINO

taky sleduju ze Patrioty nejsou uplne cajk... plus ten software na clonovani. Ono totiz ne kazdej ten highend NAND chip + controller projde finalni QC s nejvyssim standartem. A pak se te "horsi" produkty hazi do nizsich rad, ktere maji velmi podobnou performance rate (datovy prenos, odezva, atd) a maji nizsi cenu, ale muzou se vic zahrivat, a tim pak throttlovat rychlost dolu... muzou vypadnout z pripojeni, nebo nebyt uplne kompatibilne s exotickymi OS.... 

cili je nutny koukat nejen na znacku a rychlost, ale i radu a skusenosti s tim. coze je celkem zajimave na to, ze jde jen o prachprosty Solid state NAND chip

• AMD, 3070, VR, Win11

• Steam "statistiky" nelze brát vážně. Vždyť nezobrazuje ani směrodatné odchylky, natož pak ostatní statistická data. Spíš je to akorát reklamní plocha.

To, že uživatel může odmítnout je v pohodě. Daleko horší je fakt, že dotazník nevyskočí každému uživateli. A vzhledem k tomu, že se Valve k metodě výběru vzorku nikdy nevyjádřilo, tak to o pravdivosti dat také mnohé vypovídá.

• Derp_1337

Jo, Steam moc neřeší směrodatné odchylky.

Ale když si pak zprůměruješ výsledky za několik průzkumů zpět, tak nějaká odpovídající data dostaneš. Dokonce bych řekl, že i celkem slušná data.

• MalyZeli

W11 me překvapuje, jede bez problémů. Jinak jsem vyměnil Ryzen za Intel v nedávném upgradu. Žádný zvláštní důvod, prostě změna.

• Jevo83

Ono to zrejme naozaj bude len sucet toho, ze narastla Cina a zaroven toho, kto sa rozhodol na Steam prieskum odpovedat... 

Vysledky dotaznika by mohli byt aj este ovela odlisnejsie od minuleho roka, ale realita pri tom moze byt takmer nezmenena...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit