Přejít na výpis diskuzí
Steel Division: Normandy 44 přinese pohyblivou frontu, bez které se žádný stratég neobejde
22.3.2017 | Aleš Smutný
35 příspěvků
-
Tyhle strategie jsou strašně na Houno... něco jako sudden strike by nebylo?
-
Mám na CoH 2 skoro 1600 hodin. Obávám se, že v oblasti WW II. je to nepřekonatelný počin. Ale ta mechanika "okluzní" fronty vypadá zajímavě.
-
A co polštářové bitvy? Bylo by to pro tebe dost originální?
-
Nelibi se mi zpatecnicke zasazeni do 2. sv., kdyz moderni technika je mnohem zajimavejsi. Dale dokud tam nepridaji staveni zakladny, neni to pro mne strategie, spis takove takticke kdesi cosi. Mnohem radsi bych videl napr. asymetricky konflikt (napr. spojenci vs isis), kde na strane spojencu by byla nejmodernejsi technika a na strane isis treba pocty, znalost domaciho prostredi (treba by nemeli fog of war) atd. Proste prijit s necim originalnim.
-
Co ti na něm přesně vadí?
Sice to taky není úplně můj šálek kávy, ale musím uznat, že je to jedna z lepších strategií... -
Schwerpunkt!
-
blitzkrieeeeeeeg
-
Co na Wargame všichni mají? Zpracování boje je děsný.
-
Super, ale přál bych si jednou strategii tohoto stylu s velkou mapou + stavění základen rozmísťování letišť a hl. pořádné letecké souboj. Bránit se proti leteckým svazům a sledovat jak se to pere na nebi a na zemi. Kde by i padající letadla způsobovala škodu atd atd .. O:)
-
Nejspíš bude potřeba zásobovat úplně všechny jednotky, když to dělají tvůrci Wargame. Tam to tak bylo - docházela munice, palivo, zásoby spotřebovávaly i opravy a tak.
-
Zalezi co si predstavujes pod zasobovanim, jestli mas na mysli munici, pak ano. Pokud mas na mysli potraviny a tak dale, tak to asi ne, jelikoz bitva se odehrava v ramci hodin, nikoliv dni.
-
Myslíte, že bude potřeba i některé jednotky zásobovat? Ono právě zásobování je v těchto případech, jako obklíčení podle mě dost podstatné.
-
Wargame: WW2? Perte to do mě!
-
Perte mi to rovnou do žíly!
-
Vypadá to zatím hodně zajímavě. Musím říct, že se na to těším.