Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Derp_1337

Jo, Lara Croft v trilogii Survivor vypadala dobře.

Ale zase na druhou stranu Lara Croft ve filmovém podání Alicie Vikander nebyla zrovna moc dobrá.

• Derp_1337

Tak každý rozumný jedinec chápe, že nové hry na staré GeForce GTX1060 asi nebudou vypadat nejlépe.

To jako vážně potřebuješ, aby ti recenze sdělila tuhle očividnou informaci??? 

Není v silách jednoho jedince každou hru otestovat na všemožných sestavách a proto to v recenzi neuvidíš. Pokud chceš vědět výkon hry na nějaké konkrétní grafice, tak stačí zadat dotaz na Google. Internet je plný hardwarových "guru", kteří testujou výkon her na různých sestavách. 

• "vystrčená zadnice je ve hře prostě proto, abychom na ni mohli zírat se slinou v koutku".

Přesně! Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

A za mě dodávám jen houšť a větší kapky.

• Jj, určitě dávám do wishlistu, ale kupuju až za pár let, až to bude nejvýš za třicetieur.

• ale ze? :) 

keby to malo nebodaj dabing do spanielciny, nemciny, italstiny a inych, tak mozno nic nepoviem, ale takto.....

Kazdopadne, skusil som DEMO a ani ho nedohral, hra nie pre mna. (post apo EARTH nemusim, kozmeticke pcv nezbieram, hrdinka mi nesedi tiez nejak extra, cize cielovka teda nie som, jo a este priemerny az nulovy pribeh.... vraj v SB2 to poriesia ale to je hudba dalekej buducnosti)

• mr.clayman

🤐 Tak redakce ať odstraní tu první větu. Nějak mi to v tu chvíli nedošlo. 😑

• ako mne osobne sa Lara c Survivol pacila omnoho viac nez povodne verzie (a ano, preferujem rozumne rozmery prs, cize plne Bcko staci)

• uher

Tak on sem to jméno záměrně snaží nepsat, protože je to spoiler a ty ho tu vybleješ 😂

Snad si to nepřečte někdo, kdo to ještě nehrál...

• mr.clayman

Asi myslíš Raven. Je pravda, že soundtrack byl dost guláš co do počtu žánrů, ale já si vybavuju spusty tracků z bojů s bossy, počínaje už Abaddonem na střeše parkoviště, a za mě boží byl i track z boje s Democrawlerem, který začal jako orchestrální, až operní skladba, ale pak se přidal taneční rytmus a kytary. Jeden z nejpamětihodnějších tracků za mě.

Použití tolika zpívaných tracků je nezvyklé v takhle vysokoprofilové hře, ale nijak mi to nevadilo. Naopak ten soundtrack vůbec nenudí na samostatný poslech a jsem HODNĚ rád, že ho vydali v podstatě kompletní, takže přes 10 hodin hudby.

Souhlasím s kolegou v tom, že prohlásit, že je to hlavně K-pop, je silně zavádějící charakterizace, jakkoli tobě osobně ten soundtrack k pleti nešel.

• DracowitosCZ

Ty jo,na grafické kartě za 50 tisíc hra grafický vypadá ostřeji a propukla ,to je úplně zázrak .😦On každý má PC ,hraje na nejvyšší možné sestavě .Ano každý má PC hraje ve 4 K 200 snímcích 😃

• uher

Doufejme že SHIFT UP dostanou možnost se podílet na vzhledu Lary Croft v novým Tomb Raideru. Je potřeba vrátit rovnováhu do herního průmyslu.

• Wakizashi

Diky za recenzi. Hra dle dema velmi solidni, ale za 70€, to fakt ne. Zejmena, kdyz se jak v US, tak Cine prodava za uplne jine penize... Skoro pulku?

• lito

to je naprosto v pořádku,  že se ti to nelíbilo, ale nazývat to k-popem? To je jak Gotta nazývat heavy metalem. 

• nightborne

Jinej vkus? Ačkoliv teda v nieru mě OST bavil a stylový kono mama ja dame z toho bossfightu mi hrálo v hlavě eště asi tejden.

Ale tady? Zpívaný refrény místo ambientu mi docela rychle začaly lízt na nervy, obzvlášť třeba při průzkumu nebo platformingu... šplhám na lano proboha, nemusíte mi k tomu dávat chorál...

Tklivej popík v campech mě neříkal vůbec nic a zajímavější bojovou muziku si upřímně vybavuju jenom jednu, a to při bitce s jistou slečnou skoro úplně na konci. Jinak jsem zkrátka nebyl osloven, čéče.

• Jevo83

Suhlasim, vyborny text👍

• lito

"Zvukové efekty jsou skvělé a výrazně podtrhují kvalitní bojový zážitek. Hudba... Je vlastně taky svým způsobem fajn, jen se připravte na skutečnost, že je prakticky celý soundtrack složený z K-popu"

What? What? WTF?

To jsem hráli naprosto jiné hry, OST je na hře topové. O hudbu se postaral stejně jako u Automaty geniální Keiichi Okabe a to je na hony vzdálené K-popu. 

• Hezka, rizna recenze. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit