-
: Nemluve o tom, ze AI nikdy nezacne valku i kdyz jste si jen rovni.
Blbost, po 30ti letech mi vyhlasili Mudzahidove valku a pripluli s takovou flotilou, ze jsem nemel sebemensi sanci. Nemluvim o tom ze jsem X4 noob (a nechal si je takto prerust pres hlavu), ale o tom, ze AI ti klidne valku vyhlasi. -
Přesně tak, hry od Paradoxu mě vycházejí v průměru 0 Kč za hodinu hraní, takže taky neřešim *1*
-
Mě hry od Paradoxu vycházejí průměrně na 2-3 Kč za hodinu hraní. Takže to vážně neřeším.
-
Distant Worlds: Universe Lepší a s více možnostmi, jestliže si to tak uděláte
-
Což mi připomíná, že mi ještě navíc vysávaj energii z osobního účtu, nikoliv z účtu sektoru, ve kterým se nachází :D
-
Ale to už tam budem i tak mit 500+ hodin :-) kazdej ať si zvoli svuj přístup k podpoře vývojáře :-)
-
až do toho ty a tobě podobní narvete 150 euro každý a hra bude konečně dodělaná, tak si ji pak za 2 roky koupím a užiju
-
A z čeho jiného si myslíš, že by měli vyrábět alkohol na doplnění energie? *1*
-
Většina vydavatelů nikdy nevydá "hotovou hru" který by byla alespoň tak dobrá, jako tato kostra. Většina vydavytelů taky naprosto ignoruje přání svých zákazníků.
Podporuj svými penězi koho chceš. Já budu podporovat Paradox, a dostanu za to těžko překonatelnou hodnotu. -
Založi jsem kolonii androidů a AI jim staví farmy na jídlo... GG *1*
-
S takovým skóre to musí být sakra dobrá kostra.
-
vetšina jiných vydavatelu totiž vydá hotovou hru a ne jen kostru pro DLC paywall
-
V současném stavu trochu chybí ta nekonečná zhovuhratelnost jakou mají ostatní hry PDS. Zábava to je tak na 100 hodin. Ale potenciál je velký.
Podstatné je, že Stellaris bude vyvíjen, opravován, doplňován a rozširován tak dlouho, jak dlouho si o to hráči budou říkat. A to nemluvím o modovatelnosti a síle moderské komunity.
Pokud ve hře něco chybí, nefunguje, nebo není dobře vyváženo, už dávno to visí na fóru Paradoxplaza, a bude k tomu přihlédnuto. To vám dnes nedá žádný jiný vydavatel. -
Ta hra ma hlavne problem se samotnym konceptem bitev, ktere to dela jako EU4 predtim, jak zavedli pevnosti. Proste je jedno ze mas nejake hranice, nepritel muze vsude a protoze AI je proste hloupe, tak neni problem je nekde nachytat a celou jejich flotilu zlikvidovat. Nemluve o tom, ze AI nikdy nezacne valku i kdyz jste si jen rovni.
Meli by na tom pracovat v nejblizsich patchich, ale zamrzi to. -
Jo jak psal jamar, jak prisel nejaky edikt a vyzkoumal jsem nabozenskou technologii na vyssi level, tak to slo. Navic s poradcem ktery zvysuje silu misionaru to slo hned.
Jinak ted se mi stalo ze jsem pri hre za portugalce nemel naslednika (asi jsem zapomel dat svadbu) a skoncil v personalni unii se spanelskem. A to jsem nemel silu porazit takze uninstall. -
Domorodce je většinou brnkačka přetáhnout na svou víru. Horší to je u civilizovaných národů, kde musíš vždy asi 30 let počkat, než se jim zruší "náboženský fanatismus", to mají 100% rezistenci vůči konverzi. Separatisty, pokud už povstali, musíš samosebou porazit. Pokud ještě ne, tak je můžeš výměnou za diplomatické body potlačit, nebo zvýšit autonomii provincie, takže budou spokojenější. Nebo tam mít taky stálou vojenskou sílu. Development zvyšuješ opět za body na kartě provincie a mělo by to jít automaticky od určitého updatu.
-
Tak už jen v klidu čekej na Mongoly a Timuridy (i když i na ně existuje jeden fígl, kvůli kterému nepředstavují vážný problém).
-
P.S. Teď jsem začal novou hru a za 4 měsíce objevil 4 nové mimozemské druhy. *1* To je přesně to, o čem mluvím.
-
Na zvýšení síly kněžích jsou dobré některé "technologické" větve, pak různé edikty atp.
-
Hrát 140 let jednu hru... respekt. *5*