Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Líbí se mi oba :D - hlavně, že to zase ožíví žánr.
  • Magister_Peditum
    http://www.strategypage.com/wargames/images/ugg-2.jpg Tohle mi přijde přece jen hezčí.
  • Tak z tohohle jsem neuveritelne nadseny! Zaprve dane obdobi je hrozne zajimave - a ve hrach neprobadane. Zadruhe je to strategie! Opravdicka tahova strategie! Lidi, chapete to?! Strategie!

Jen doufam, ze to bude dostatecne komplexni. Nemyslim nutne slozite, ale aby to skutecne zohlednilo tu zajimavou eru valceni, kde je mix linearni taktiky a zaroven boje muz proti muzi. Delostrelecka baterie na jedne strane - tezci kyrysnici na strane druhe a tak podobne.

Aby to proste nebylo jen utocne cislo vs. obrana, ale aby se tam ukazaly prave i vselijake ty vyjimecnosti toho obdobi, zajimavosti jako karakola a tak!
  • Ta stylizace je dle mého pohledu moc pěkná. Je to zase něco jiného. Slitherine poslední dobou má dobré hry, např. Qvadriga. Také hra s originálním tématem managmentu vozataje v antice.
  • Magister_Peditum
    Super! Konečně hra z doby třicetileté války. Byť bych byl raději za nějaký víc "AAA" vzhled. Alespoň jako v Ultimate General.
  • Strategií není nikdy dost :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit