Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • smejki
    to by to museli hodně osekat a přidat real-time bitvy, aby to byl klon

jen bych rád dodal, že TW miluju a demo Shoguna 2 byla láska na první pohled... to jen aby si někdo nemyslel, že se tu jede ve stylu "Paradox je komplexnější, toutl vóre, běž se bodnout"
  • miker17
    ROME2 je asi stopro ale co dál Fantasy Total War?
  • A vis, ze ani ne? JA si teda pri stylu hrani trerba v EU nedokazu 3d bitvy predstavit. Vubec by mi to do techto her nepasovalo.
  • smejki
    přeji si jediné - strategická mapa v podání paradoxu, real-time bitvy v podání Creative Assembly
  • Perfekcionalismus série Total War na strategické mapě? Prosím tě, vždyť ta strategická mapa je oproti jakékoli hře od Paradoxu směšná, co se týče propracovanosti, diplomacie nebo obecných možností v domácí politice atd.
    Co jsem začal hrát hry od Paradoxu, hraji Total War jen kvůli bitvám.
  • už mne ta reklama přes video se.e
  • Možná tak pro tebe "nic neříkající", my ostatní si hry jako Shogun 2 rádi zahrajeme. Kromě toho Medieval tady už byl dvakrát, teď udělali pokračování jejich první hry a příště nás možná čeká Rome 2, podle mě je evropská historie u Creative Assembly zatím v přesile. :-p
  • Dobrych strategii nebude nikdy dost nicmene ti co si zvykli (i ja) na dokonalost az perfekcionalismus ve vsech smerech serie TOTAL WAR (jak na strategicke mape tak v bojich) budou mozna citit nedostatky...... ale na druhou stranu aspon se budou takoveto produkty lepe porovnavat v recenzich
  • Safra proc porad hry z japonska, pro evropana nic nerikajici. Radeji si stokrat zahraju medival total war 2 nez shoguna:[[[
  • miker17
    vypadá to hezky jen aby to nebyl jen klon Shoguna

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit