Strategie Terra Invicta od modderů XCOMu se dočkala prvního traileru
-
Aha, tak to asi jo. Každopádně pokud to bude alespoň tak dobré jako staré UFO, rád si to zahraju.
-
možná 2, ale jednička rozhodně ne.
-
Nechci se mýlit. Ale Xcom byl naopak modifikacím otevřený už od počátku. Fireaxis deklarovali, že budou podporovat mody.
-
Osobně nemám pochyby o tom že to zvládnou. Otazník visí nad tím, jak přehledně to zvládnou zpracovat. Z toho, co jsem viděl, mi to přijde extra zajímavé, ale na první pohled chaotické. Ale vzhledem k současné fázi vývoje můžeme předpokládat, že se spousta těchhle věcí upraví nebo úplně změní.
-
tak ta grafika je trochu zastaralá né ? :_) ten vesmírný souboj vypadal spíš legračně , mám rád strategie,ale nevím zda bych do tohoto materialu investoval víc jak 9 eur ne.
-
Wow to vypada fakt dobre!
-
Vzhledem k tomu, že udělali Long War aniž by hra byla otevřená modifikacím, tak je to hodně schopný tým.
-
Stavby základen se bojím, vypadá to dost advanced a nevím, jestli tak malé a nové studio tohle dá.
-
Zatím je o teda pochopitelně poměrně ošklivé, ale zaujal mě zoom a stavba základen.
-
Pokud to chápu správně, tak se nebude jednat o taktick´ý pozemní combat jako v případě XCOM, ale pouze "defcon" like boje na planetách a realtime space combat?