Streamovací služba Google Stadia spustí v listopadu s Founder's Edition za cca 3300 Kč, ale u nás zatím nebude
-
Nejspíš zůstanu u klasiky koupím každých 5-6 let novou konzoli a hry po dohrání prodám. Finančně se to podle mě nevyplatí a to nemluvím ani o kvalitě internetu mimo hlavní město
-
Rekl bych, ze i na tu fps na pc tady zvolis ovladac, protoze jde na nem mene citit odezva, respektive alespon mne by to bylo prijemnejsi.
-
bude vypadat tak ako ho predstavili. Kupujes hry + predplatne 10usd mesacne, nieco ako playstation plus. Lepsia grafika, jedna hra zdarma, kazdy mesiac hra zdarma atd
-
vsak to. ja som najprv myslel ze to bude fungovat ako Netflix alebo Spotify. takto je to onicom
-
Tedy jelikož to asi nejčastěji budou používat lidi na PC tak myslím že myš asi nebude problém. A na televizi jsou lidi zvyklí na ovladač.
-
Tak to ještě uvidíme, jak vlastně ten model bude nakonec vypadat. Myslím si, že "půjčovna" v rámci předplatného je jen otázkou času.
-
Já si nic neslibuji, nečekám ale( no vlastně čekám) třeba se spletu, pro nás ostatní bude vždy pc - ne tohle opravdu moc pc není.
-
A k tomu předplatnému si tu hru budeš muset na Stadii koupit a nerozjedeš ji nikde jinde. A to se vyplatí :)
-
Pro mě docela zajímavá služba. Až to bude u nás, nebudu muset tak často upgradovat sestavu, abych si zahrál novinky. Stejně hraju většinou deset i víc let staré tituly a pokud výjde něco zajímavého, tak si předplatím na měsíc Stadii a zjistím, jestli má význam kvůli tomu pořizovat třeba novou grafiku.
-
Dotyková ploška je potřeba docela hodně?
To je, doufám, vtip :D Kolik her to kromě pár first party titulů používá?
-
Nemohu zakrýt velké zklamání .Konkurence ukázala už víc a už teď víc i dává . Jediné co může překvapit je kvalita streamu od Google.
Co se týká ovladače , tak nevím co si o něm myslet. Pro ovládání SHIELDU se mi osvědčil Dualshock od PS4. Ona dotyková ploška je potřeba docela hodně a nevěřím , že by něco na způsob airmouse ( pokud tím Google ovladač vůbec disponuje) mohlo u FPS pohodlně nahradit myš :/ .Připojený Chromecast je kouzelný ...ale raději dám přednost tomu v SHIELDU:)
-
Myslim si, ze by to nemuselo byt spatne, do budoucna. Cenova politika je klíčová a Google ji nastavil velice dobře. Ted uz jen technicke zpracovani.
-
Já ti nějak vám nevím nooo... ale sledovat to budu, schválně kam to tahle služba dotáhne.