Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • stejná patákovina jako Rise.
  • codko ze stredoveku, dycha z toho takova rychla hratelnost, ono taky od ubisoftu nikdy noc hardcore nemuže vzejit. my ostatni si počkame na mount and blade 3, nebo na multiplayer mod do kingdom come
  • Říkal jsem si že mi to něco připomíná :-)) http://store.steampowered.com/app/17570/?l=czech
    • jestli jsem na neco ve hrach alergickej, je to prave takovy pohyb jak je prezentovany v tom videu (takovy ten typ zrychlene levitace)
  • Morraw
    Tohle bude mít úspěch už jen kvůli téměř nulové konkurenci. O hře se moc neví, tak můžem jen spekulovat, ale celková prezentace si mě získala. Krásný vizuál, pravděpodobně velké možnosti customizace, adrenalinová akce a badass duely.
    • Krásný visual bych v tom to případě bral s velkou rezervou... UBI *1*
    • Chim
      Nulová konkurence? Tak to je potěšující, že už takovéhle kraviny nevycházejí.
    • koukali jsme oba na to samé?
  • corfer
    Jde-li o Ubisoft a jeho herní designéry jsem už po řadě opravdu scestných projektů obecně velmi skeptický. Jakmile ale na stage přišel ten týpek o holi, co smrděl tou klasickou nezdravou sebejistotou, bylo mi jasné, že přijde něco úplně mimo. Stačilo už jen zmínit v jedné věte samuraje, vikingy a rytíře, abych se opět musel pozastavit nad tím, jak může takovej prů*er vůbec projít u vedení. Čím kratší a debilnější design dokument, tím máte zřejmě větší šanci vydat svou hru pod hlavičkou Ubisoftu...
  • Meznia
    Naprosto mě odrazuje ten otřesnej ubisoftí bordel na obrazovce, kterej cpou od AC 1 skoro všude. Na co sáhne ubi, to je pro mě nehratelný. Dokonce i Blood Dragon, na kterej jsem se tak těšil.
  • Sr_Lobo
    To logo Jagermeister je "skryta" reklama nebo to ma nejakej hlubsi historickej vyznam ? *15*
    • MickeyMutant
      https://cs.wikipedia.org/wiki/Eustach_%C5%98%C3%ADmsk%C3%BD
      • Sr_Lobo
        Diky za info, byl sem linej googlit.
  • Vapadá to hustě, od zkouknutí deadliest warriora na jeden zátah mě vždycky trápila otázka, jestli by chuck norris, mirek dušín a pikachu porazili johanku z arků, hitlera a master chiefa v prvním, nebo až druhým kole. Tato hra mě sice neodpoví na podobné otázky, ale rytíři vs samurajové vs vikingové jsou taky dost dobrý.
    • Velice vtipná vsuvka na odlehčení této peprné diskuze.
  • Keyz
    To je taková hovadina i na arkádu.

Arkády také mají nějakou předlohu a zde to je vše dohromady, nějak se to rube, na oko realisticky přitom komicky.
    • ZvacA
      Až to vyjde, tak i pro někoho zábavně. A o tom ty hry jsou. A o tom je ta široká škála her, co si každý může vybrat. To je ta VOLBA. Překvapuje mě, že ti to ještě nějaká vyšší dimenze nesdělila.
      • Keyz
        Je jedno co koho baví. Neříkám aby to nikdo nehrál, říkám, že to vypadá jako naprostá hovadina.

Když někoho baví podle hodnocení špatné filmy a vyhledává je tak ho to baví. Není problém. Spíše to vypadá, že má někdo někdy problém s tím, jak ho něco baví a někdo další řekne: "to je špatný", myslí si, že to je špatný, anebo je shoda na tom, že to je špatný a to jaksi uráží jeho hru a to mu vadí.
        • ZvacA
          To je jedno, co komu vadí, říkám jen, že když někdo nesoudně píše své subjektivní nesmysly, tak to je problém.
  • Mě se to líbí, spousta lidí tady obhajuje kdovíjakou blbost tím, že je to odreagovačka, tohle vypadá jako odreagovačka pro mě.
    Ze všech Ubi her se mi For Honor líbilo nejvíc, hlavně díky tomu, že mám bohaté zkušenosti s hrami od Ubi a vím, jak vypadají jejich open-world hry. Na nové Ghost Recon, nebo The Division se těším, ale absolutně nic od toho nečekám.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit