Přejít na výpis diskuzí
Středověká akce For Honor představuje Dominion mód
25.6.2015 | Aleš Smutný
37 příspěvků
-
Bodat katanou do plátovky je stejně blběj nápad, jako do ni sekat.
-
Diky za info, byl sem linej googlit.
-
stejná patákovina jako Rise.
-
Krásný visual bych v tom to případě bral s velkou rezervou... UBI *1*
-
jestli jsem na neco ve hrach alergickej, je to prave takovy pohyb jak je prezentovany v tom videu (takovy ten typ zrychlene levitace)
-
codko ze stredoveku, dycha z toho takova rychla hratelnost, ono taky od ubisoftu nikdy noc hardcore nemuže vzejit. my ostatni si počkame na mount and blade 3, nebo na multiplayer mod do kingdom come
-
To je jedno, co komu vadí, říkám jen, že když někdo nesoudně píše své subjektivní nesmysly, tak to je problém.
-
Říkal jsem si že mi to něco připomíná :-)) http://store.steampowered.com/app/17570/?l=czech
-
https://cs.wikipedia.org/wiki/Eustach_%C5%98%C3%ADmsk%C3%BD
-
V první řadě si nevezmu katanu proti plátovce...
-
Nulová konkurence? Tak to je potěšující, že už takovéhle kraviny nevycházejí.
-
koukali jsme oba na to samé?
-
Tohle bude mít úspěch už jen kvůli téměř nulové konkurenci. O hře se moc neví, tak můžem jen spekulovat, ale celková prezentace si mě získala. Krásný vizuál, pravděpodobně velké možnosti customizace, adrenalinová akce a badass duely.
-
Je jedno co koho baví. Neříkám aby to nikdo nehrál, říkám, že to vypadá jako naprostá hovadina.
Když někoho baví podle hodnocení špatné filmy a vyhledává je tak ho to baví. Není problém. Spíše to vypadá, že má někdo někdy problém s tím, jak ho něco baví a někdo další řekne: "to je špatný", myslí si, že to je špatný, anebo je shoda na tom, že to je špatný a to jaksi uráží jeho hru a to mu vadí. -
Jde-li o Ubisoft a jeho herní designéry jsem už po řadě opravdu scestných projektů obecně velmi skeptický. Jakmile ale na stage přišel ten týpek o holi, co smrděl tou klasickou nezdravou sebejistotou, bylo mi jasné, že přijde něco úplně mimo. Stačilo už jen zmínit v jedné věte samuraje, vikingy a rytíře, abych se opět musel pozastavit nad tím, jak může takovej prů*er vůbec projít u vedení. Čím kratší a debilnější design dokument, tím máte zřejmě větší šanci vydat svou hru pod hlavičkou Ubisoftu...
-
Naprosto mě odrazuje ten otřesnej ubisoftí bordel na obrazovce, kterej cpou od AC 1 skoro všude. Na co sáhne ubi, to je pro mě nehratelný. Dokonce i Blood Dragon, na kterej jsem se tak těšil.
-
To logo Jagermeister je "skryta" reklama nebo to ma nejakej hlubsi historickej vyznam ? *15*
-
Velice vtipná vsuvka na odlehčení této peprné diskuze.
-
Vapadá to hustě, od zkouknutí deadliest warriora na jeden zátah mě vždycky trápila otázka, jestli by chuck norris, mirek dušín a pikachu porazili johanku z arků, hitlera a master chiefa v prvním, nebo až druhým kole. Tato hra mě sice neodpoví na podobné otázky, ale rytíři vs samurajové vs vikingové jsou taky dost dobrý.
-
*1*