Přejít na výpis diskuzí
Středověká akce For Honor představuje Dominion mód
25.6.2015 | Aleš Smutný
37 příspěvků
-
chtěl bys to zjistit? *14*
-
Až to vyjde, tak i pro někoho zábavně. A o tom ty hry jsou. A o tom je ta široká škála her, co si každý může vybrat. To je ta VOLBA. Překvapuje mě, že ti to ještě nějaká vyšší dimenze nesdělila.
-
kdepak, justýnek je borec
-
Hnus stejný jako tvoje profilovka
-
To je taková hovadina i na arkádu.
Arkády také mají nějakou předlohu a zde to je vše dohromady, nějak se to rube, na oko realisticky přitom komicky. -
Mě se to líbí, spousta lidí tady obhajuje kdovíjakou blbost tím, že je to odreagovačka, tohle vypadá jako odreagovačka pro mě.
Ze všech Ubi her se mi For Honor líbilo nejvíc, hlavně díky tomu, že mám bohaté zkušenosti s hrami od Ubi a vím, jak vypadají jejich open-world hry. Na nové Ghost Recon, nebo The Division se těším, ale absolutně nic od toho nečekám. -
zůstanu u Chivalry :D..koupil jsem to i s DLC za 150 korun a pripada mi to o mnohem lepsi
-
Ucpal se ti chámovod?
-
No a? Asi nebudeš sekat do plátovky, ne?
-
Právě, a tam s ní bodali.
-
Ale přes držku by si od ní určitě dostal.
-
katany su tiez secne zbrane :)
-
Trapný souboje s pěknou animací... hmm nic moc. Navíc to bude na konzole a hra jako Mount and Blade je opravdu špatná... Kdyby to udělali ve stylu chivalry.
-
Je to arkáda, ale když jsem sakra viděl jak po sobě chlápci v plném plátovém brnění sekají mečem a samurajové bodají katanou, tak jsem zjistil, že to nebude nic pro mne *1*
-
Velryba?
-
Máš poruchu pozornosti?
-
To video jsem nedokoukal z jednoho důvodu, psát ho sem nebudu, protože bych dostal ban, ale kdo ho uhádne má bod.