Přejít na výpis diskuzí
Středověká rubačka For Honor představuje smrtícího samuraje s katanou
15.9.2015 | Adam Homola
31 příspěvků
-
V reálu souhlas, jen malá připomínka mangu nesleduješ, mangu čteš... *3* sleduješ anime nebo doramu...
-
každý rád vlastní dabing. To je snad jasný.
-
Lukostrelci se s palnymi zbranemi neminuli, palne zbrane luky postupne nahradily.
-
Ten ubikrach je fakt mínus no... nevědet od koho to je by na to člověk se snad i těšil no. *7*
-
Child44 a jiné amerikánské cypoviny si neviděl tam je to normální amíci rádi vlastní dabing rusáci taky a ostatní. )škoda mluvit).
-
Ubisoftu neverím už dlho
-
Deadliest warrior mělo taky svou hru, nutno dodat že asi za moc nestála. .
-
jací amíci, ubisoft jsou francouzi a kdyby chtěli, tak tam japonštinu daj, protože v assasinech taky sem tam někdo žbleptl v jiným jazyce. Jenže u online rubačky je to jedno a navíc by museli vymýšlet něco i pro vikingi
-
Ten soubojový systém je fakt luxusní, ale jinak mám své pochyby. Rytíři, samurajové a vikingové? Tady někdo moc koukal na Deadliest warrior. Každopádně pokud vydají DLC ze sparťany a shaolinskými mnichy, tak si to jen pro tu srandu koupím.
-
Může to bejt opravdu zábavná hra, jenže automatická skepse, že to Ubishit zase pojebe mě neminula ani u For Honor...
-
Ashigaru možná, ale samurai by něco takového na sebe nevzal :)
-
Hele vidím to uplně stejně *1* Trailer se mi líbil ale když samuraj zařval bezchybnou angličtinou "Archers!"musel jsem se chytat za hlavu *1*
-
Kdyz jsem to videl poprve tak me to tak neprislo, ale kdyz to vidim ted ten boj je otresny.
Zajimalo by me kde cerpaji informace. Urcite ne od nekoho kdo tomu rozumi. -
Ne, nepoužíval. Samurajská dřevěná zbroj je prostě nesmysl. Vzhledem k tomu, že tvůrci vytváří fiktivní svět, ve kterém si ohýbají realitu, by mi to v podstatě nevadilo. Kdyby to ovšem dávalo nějaký smysl. Tohle ale vypadá, že se někdo po letmém pohledu na obrázky samurajské zbroje domníval, že je z lakovaného dřeva, tak to do traileru prostě prdnul a hotovo.
-
Začali by rozdělávat oheň?
-
Tak ony se ty zbroje dělaly ze všeho možnýho. Kůže, kovu, hedvábí, kašírovanýho papíru..třeba tim dřevem myslej bambus, i ten se používal.
-
Ještě o level výš je, když někdo v historickém filmu zařve "Fire!" na lučištníky, kteří se s palnými zbraněmi minuli třeba o několik staletí nebo tisíciletí. Chtěl bych vidět jejich autentickou reakci na podobný povel.
-
Kroužková zbroj, pokud by vypadala trochu (hodně) jinak než ve videu, je u samuraje ještě víceméně v pořádku, ale že přímo do titulků v traileru napíšou "wood and leather armor" (00:33), tak to je už hodně mimo realitu.
-
Víte co nejvíce nepřekousnu a to od dob toho hezkého(opravdu) traileru ? ŽE JAPONEC MLUVÍ ANGLICKY, jděte do p*dele. Opravdu nechápu vývojáře, opravdu ne, když někdo chce sledovat mangu tak jsou většinou v japonštině, tak i amíci snad jsou už zvyklí... Toto je fakt demence cpát do "historické" hry. (Možná se rozčiluji kvůli zbytečnosti ale s*re mě to i ve filmech... Prostě slyšet samurajského bojovníka zařvat "archers" by mě vzal čert.)
-
No, ale tady tenhle ne.. drátěná košile.. *2*