Přejít na výpis diskuzí
Středověká rubačka For Honor představuje smrtícího samuraje s katanou
15.9.2015 | Adam Homola
31 příspěvků
-
Tam už chybí jen laserový velociraptor. *1*
-
-
DLC incoming
-
-
Tohle je taková blbost, až si myslim že to bude zábava. Docela se těšim.
-
Tohle bude poradny narez, jako u reznika!!! uz se tesim na poctivy nasup!!
-
Ten soubojový systém je fakt luxusní, ale jinak mám své pochyby. Rytíři, samurajové a vikingové? Tady někdo moc koukal na Deadliest warrior. Každopádně pokud vydají DLC ze sparťany a shaolinskými mnichy, tak si to jen pro tu srandu koupím.
-
-
Deadliest warrior mělo taky svou hru, nutno dodat že asi za moc nestála. .
-
-
Díky Games za to, že jste přestali fungovat jako PR oddělení Ubisoftu a psát o "realismu" ve spojitosti s touto hrou. Vypadalo to podle mého názoru divně.
Oni neboli démon, dalo se od Ubisoftu čkat podobné rádobydrsné pojmenování.
Ještě drobnost - v posledním odstavci je chybka:
"Mezi speciální schopnosti Oni patří jedeM potřísněná čepel..." -
Jednou snad padlo s prvky realismu, ale jinak se tu o For Honor píše jako o rubačce. Na blogu to snad i Vanderberghe přirovnával k akčním FPS.
-
To slyším poprvé, že by samuraj běhal v dřevěné zbroji*4*Jinak motion capture fajn, vypadá to efektně.
-
-
Tak ony se ty zbroje dělaly ze všeho možnýho. Kůže, kovu, hedvábí, kašírovanýho papíru..třeba tim dřevem myslej bambus, i ten se používal.
-
-
Ashigaru možná, ale samurai by něco takového na sebe nevzal :)
-
Ne, nepoužíval. Samurajská dřevěná zbroj je prostě nesmysl. Vzhledem k tomu, že tvůrci vytváří fiktivní svět, ve kterém si ohýbají realitu, by mi to v podstatě nevadilo. Kdyby to ovšem dávalo nějaký smysl. Tohle ale vypadá, že se někdo po letmém pohledu na obrázky samurajské zbroje domníval, že je z lakovaného dřeva, tak to do traileru prostě prdnul a hotovo.
-
-
No, ale tady tenhle ne.. drátěná košile.. *2*
-
-
Kroužková zbroj, pokud by vypadala trochu (hodně) jinak než ve videu, je u samuraje ještě víceméně v pořádku, ale že přímo do titulků v traileru napíšou "wood and leather armor" (00:33), tak to je už hodně mimo realitu.
-
-
-
Může to bejt opravdu zábavná hra, jenže automatická skepse, že to Ubishit zase pojebe mě neminula ani u For Honor...
-
Kdyz jsem to videl poprve tak me to tak neprislo, ale kdyz to vidim ted ten boj je otresny.
Zajimalo by me kde cerpaji informace. Urcite ne od nekoho kdo tomu rozumi. -
Podle mně je to náhrada pc hráčům za tu hru Nii-OH(článek na hoře) aby se neřeklo tak tam bude taky samuraj. Zabití historického řezbění se nekoná. *3*