Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ubisoftu neverím už dlho
  • Jack1947
    Ten ubikrach je fakt mínus no... nevědet od koho to je by na to člověk se snad i těšil no. *7*
  • Víte co nejvíce nepřekousnu a to od dob toho hezkého(opravdu) traileru ? ŽE JAPONEC MLUVÍ ANGLICKY, jděte do p*dele. Opravdu nechápu vývojáře, opravdu ne, když někdo chce sledovat mangu tak jsou většinou v japonštině, tak i amíci snad jsou už zvyklí... Toto je fakt demence cpát do "historické" hry. (Možná se rozčiluji kvůli zbytečnosti ale s*re mě to i ve filmech... Prostě slyšet samurajského bojovníka zařvat "archers" by mě vzal čert.)
    • V reálu souhlas, jen malá připomínka mangu nesleduješ, mangu čteš... *3* sleduješ anime nebo doramu...
    • Jack1947
      Child44 a jiné amerikánské cypoviny si neviděl tam je to normální amíci rádi vlastní dabing rusáci taky a ostatní. )škoda mluvit).
      • TheGGG
        každý rád vlastní dabing. To je snad jasný.
    • TheGGG
      jací amíci, ubisoft jsou francouzi a kdyby chtěli, tak tam japonštinu daj, protože v assasinech taky sem tam někdo žbleptl v jiným jazyce. Jenže u online rubačky je to jedno a navíc by museli vymýšlet něco i pro vikingi
    • Firingo
      Hele vidím to uplně stejně *1* Trailer se mi líbil ale když samuraj zařval bezchybnou angličtinou "Archers!"musel jsem se chytat za hlavu *1*
    • MickeyMutant
      Ještě o level výš je, když někdo v historickém filmu zařve "Fire!" na lučištníky, kteří se s palnými zbraněmi minuli třeba o několik staletí nebo tisíciletí. Chtěl bych vidět jejich autentickou reakci na podobný povel.
      • Lukostrelci se s palnymi zbranemi neminuli, palne zbrane luky postupne nahradily.
      • Chim
        Začali by rozdělávat oheň?
  • tomocz
    Takovej potenciál a oni to tamhle zmrví fantasy skloubením různých období.
    • Zrzzek
      Zrovna to je podle mě to nejzajímavější. Ovšem to zpracování - "CoD Sword and Katana Warfare" se mi moc nelíbí...
      • tomocz
        Nevím, ale když už to chtějí nazývat vikingem a samurajem, tak bych doufal v nějakou historickou přesnost. Stejně jako mi například na Ryse docela vadil ten tak napůl "scifi" feeling starýho Říma. Nemám nic proti tomu, když se v rámci hry nějak trochu manipuluje s historií pro potřeby hry, ale ať to není úplná slátanina :(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit