Přejít na výpis diskuzí
Středověké For Honor se chlubí realistickými souboji na blízko
16.6.2015 | Adam Homola
56 příspěvků
-
Bude For honor dostupný na konzoli XBOX360 ?
-
hh tu je dalši člověk co to komentuje podle kratich recenzi a blbosti a hlavně podle beta verzi hry lol lidi lidi kdy se zamyslíte někdy nad věci pořadně a nekecate hned an začatku ho.... :D
-
mužeš pak řict u každe hry že to neni realne add hlavně že bude zabavat :)
-
podle mě ta hra ma co nabidnout to že se vam ta hra nelibi jen kvuli blbostem nebo že prostě si myslite že to bude blbost tak to je uplna hloupost kdo ví třeba ta hra nas mile překvapi a navic videa jsou zatim jen s betou a ne full game tak tam toho muže byt spousta věci o kterych nevime co tam bude tak to nemužeme jen tak posuzovat z videa nebo něčeho jen proto že vidíte beta verzi hry tak hnet už to je blbost to same se da řict o spoustu her a na konec bylo top prostě chcem jen řict že ta hra muže byt dobra a ja rozhodně do hry pujdu :) *5* *14* *3* a na co se určitě můžete těšit je !
a to tam toho muže byt vic než jen toto ! :)
Akční hru s meči z třetího pohledu, která určitě zaujme například atmosférou bojiště.
Ve For Honor se budete moci posadit do role buďto rytíře, vikinga nebo samuraje, každý se svými unikátními zbraněmi a výzbrojí.
Multiplayer až pro osmičku hráčů, v rozložení 4 versus 4.
Hra nabídne systém postupu, odemykání nových zbraní, brnění a kosmetickou úpravu postavy. -
Proč? Třeba proto, že tohle je MMO patrně. :)
-
Hmm... další hra na jedno brdo.
-
Je pravda že se mi to moc líbilo, jak na začátku jednoruční sekerou přesekne železný řetěz, pak se směrem na hráče vrhne asi 20 nepřátel a poslušně se nechají pobíjet jeden po druhém... Animace a grafika nejsou špatné ale s realitou to nemá moc podobného...
-
Ale už nikomu navadí že samurai vykrejvá katanou.
-
No meč nebyl problém ale spíš zbroj. Bojeschopnost ve full platu bez přestávky byla 3 minuty.
-
Podívej se na chivalry je vidět že si jesěte žádnou středověkou hru nehrál
-
jsem tady jediný kdo tady vidí vyžírku Chivalry a k tomu ještě s nápovědama jak pro děti? No někoho tohle fantasy asi bavit bude ale prosím nesrovnávejte s historickým RPG od Vávry, jsou to uplně jiné hry a kecama že Vávra by se měl bát to je jako říkat že Kobe bude muset zavřít protože nejlepší burgry má mekáč
-
Tohle na Vávru nemá, sorry ale nějaký mačkání akčních čudlíku podle toho kam mi ukáže šipka k tomu ještě ve třetím pohledu to je jak pro děti. K tomu ještě nesmyslný údery
-
Stačí se podívat na tvůj pravopis a styl jak píšeš. Děkuji, ale mám právo říct svůj názor, stejně jako připomínky u něčeho, co se tváří jako "realistický středověk"...
A jak by to měli udělat?
Možná udělat si svůj bojový systém, ve kterém by boje nebyly otázkou 2sekund, ale třeba by se mohl jeden souboj s vojákem protáhnout až do doby, kdy to oba vzdají, protože nemají sil? Nebo naopak, kdy nějakého vévodu s řádem zabijete náhodou, že ani nebudete vědět. Prostě systém náhody, obtížnosti a zároveň surovosti.
Chtěl bych alespoň demonstraci toho, jak takový souboj byl, když už hlásáme že to bude "reálné"
Nežiji ve snech, jen kdyby hráči chtěli nějakou výzvu od hry, tak by to i tak bylo.
Jaká poslední revoluce byla v soubojových systémech, nebo i ve střílečkách?
Naposledy přišel Batman Asylum, s originálním soubojovým systémem a od té doby ho má každý, dříve BOOM, nyní už vtipná věc. Takže jsme zaseknutí z roku 2008-09 kdy Batman vyšel.
Na argumenty typu: "Dark Souls má jiný bojový systém".. Bohužel vás musím zklamat, ale série DS nemá žádný bojový systém, pouze sekvenci scriptů postav, kdy pouze vyčkáváte na "odkrytí" postavy, aby jste do ní bouchli. Nebo na argument u třetího zaklínače, bohužel se jedná úplně o stejný princip jako u DS, kdy postava má script pohybu a vy jen čekáte... -
prosim te a jak byto meli udelat ? zabíjet všema způsoby ?? wtf coze prosim te je rok 2015 ukaz mi jedinou hru ktera to dovoluje zijes ve snech pockej si treba jeste 20 let a mozna neco takoviho pride
-
hele nechci te nak urazit ale nebude to tim ze treba v te dobe se jen valcilo ? a mnoho bojovniku byla trenovana ? to je jako kdibys ses postavil do ringu a sel protitobe skusenej boxer dostal bys takovou delovku zebys odletel ani nevis jak a pak by nekdo napsal hele o nejde xD sorry za cz
-
hele nechci te nak urazit ale nebude to tim ze treba v te dobe se jen valcilo ? a mnoho bojovniku byla trenovana ? to je jako kdibys ses postavil do ringu a sel protitobe skusenej boxer dostal bys takovou delovku zebys odletel ani nevis jak a pak by nekdo napsal hele o nejde xD sorry za cz
-
Dostanu hromadu mínusek ale já to prostě musím říct... Vávra by měl začít brečet pač takhle si představuju provedení šermu do hry.... Ne ten jejich paskvil z první osoby...
-
Protože si Mr.Ber KD:C nezahraje a přijde o potencionálního hráče! Cpt. out.
-
potezkani, tvl
-
jo, na poteskani, ale kdyz ho tahas celej den a pak s nim pul hodiny nebo dyl mavas...
a kurgan mel dvou a pul kilovej (to je asi jako mavat klasickym notebookem ) *5*