Přejít na výpis diskuzí
Středověké For Honor se chlubí realistickými souboji na blízko
16.6.2015 | Adam Homola
56 příspěvků
-
Fantastické animace. Takhle si to představuju.
-
kkING to nebyla otazka natebe sorry ale na vsecky
-
a jak byto melo vypadat kazdej tu pise realismus ze tam neni tak me zajima co tim myslite ?? vy umite cestovat v case ?? ze vyte jak to vypadalo
-
Byly a jsou docela lehký. Na bitvě národů 2015 jsem si vyzkoušel ten největší meč na tržišti a byl jak pírko. *1*
-
Nějak jsem si nevšiml toho realistického souboje. Vlastně co je v té hře realistické??? Může mi někdo napovědět??? Určitě tohle Vávra jako konkurenci nebere, ale nejspíš ho to velice pobaví až shlédne ten realistický gameplay. *1* *1* *1*
-
Tohle byla naopak asi nejrealističtější věc na celém soubojovém systému. Takhle používáš meč jako improvizovaný palcát, což je jeden z mála způsobů, jak bys v reálu mohl mečem vůbec ublížit opancéřovanému nepříteli. Sekem bys mu naopak neudělal normálně nic.
-
Prej realisticke souboje, navic me zajima jak to bude vypadat, kdyz nekdo nebude chtit pouzivat target lock.
-
Red Bull mu dává křídla *6*
-
jj, ty tlusty mece byly tezky jaksvin, s takovym dokazal jednorucne sermovat celou bitvu jedine kurgan z highlandera *5*
-
Proč? Obě hry na to jdou jinak a jsou to i odlišné žánry.
-
Vypadá to skvěle, tato E3 byla prostě boží. Toto bude pořádná řežba, Vávra by se měl klepat
-
¨http://www.thearma.org/essays/Talhoffer/HT-Web_files/image014.jpg
nehraj si na rádoby experta na šerm, když o tom víš houno. Vypadáš pak jak kkt. -
Tomu se říká halfswording, nic zvláštního.
-
Mě by se líbil takový systém v nějakém akčním fantasy rpg. Tam by se to nemělo za co stydět. Ale vydávat tohle za nějaký autentický souboj na meče...to je hodně velkej PR fail.
-
Vis o tom ze tohle je normalni zpusob boje mecem?
-
Nekteri jsou zensky, tak mozna proto ...
-
Jsem jedinej kterýmu se to absolutně nelíbí? Popisek "realistickými souboji na blízko"....
Promiňte, ale realismus si představuju jinak. Surovost, tvrdost, možnost zabíjet všema způsoby... A mít jen 3možnosti z nějakého "trojúhelníku" jak vykrýt útok, případně jak ho odrazit, je totální arkáda z dob Need for Speed...
Krom toho animace postav, kdy voják s plnou těžkou běží jak Usain...Nehledě nato, že tupost řadových AI, kdy jen koukaj... Vyjít ta hra roku 2013 řekl bych, hezký... Dneska to ani nemá cenu prezentovat -
Hmm? Hmm! No přidat tam víc charakterů, propracovat kryty a útoky s různými zbraněmi charakterů (arkádovým způsobem samo) a přestat mlžit že je to realistické, mohla by z toho být pořádná (nová!) FP-MOBA hra *14* Což asi nebude že, to by dalo Ubisoftu moc práce. Jinak takový battlefield na blízko nevypadá špatně.
-
Kéž by už ukázal, borec na konec no :/
-
lol, ted uz ani Vavra na E3 radsi nic neukaze *4* *4* *3*