Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jindra.veliky
    snad to nebude stejne nudna FPS jako HALO *6*
    • Naposledy som hral HALO s mojou babkou cez telefon.
      • A sejmuls ji?!
  • O čem se tu stále diskutuje???? Pokud to nebude na PC,jsou předčasné nadšení u nás zbytečná.....
    • MrSanta
      ?
  • Kdybych viděl jen videa, tak pro mě další CoD.
  • pre koho vlastne robia tieto hry? ja si myslim, ze hram pomerne vela hier, avsak nemam cas travit pri nich konstantne dlhy cas, takze akykolvek trening skills odpada -- tak ako titanfall, tak aj toto, tak aj starcrafty... vsetko vyzaduje - aby bol clovek aspon porovnatelny s ostatnymi hracmi - invesiticu casu na trening... na druhu stranu, ostatne hry (napriklad gta5, ktore mi lezi v mechanike alebo nfs:rivals) su sice velmi pekne ale vulgarne jednoduche... je velmi malo takych, ktore su SP a aspon trochu challenging a nie uplne indie (nic proti indie hram, za poslednu dobu som ich dohral kopec, ale niekedy sa chcem zviest aj na vlne AAA... a tam je velmi pusto)
    • Zahraj jakékoliv Soulsy (Demons Souls, Dark Souls nebo Dark Souls 2), je to sice také hra na velký počet hodin, ale můžeš od ní kdykoliv odejít a hrát když budeš mít čas zase pokračovat. Multiplayerovou složku to má také (čím vyšší díl tím větší orientace na MP), ale je tak nějak přirozeně zakomponovaná do singleplayerového zážitku a je možné hrát v offline režimu. Pozor na PC ne tak úplně, alespoň Dark Souls 1, protože využívá ten nesmysl Games for Windows Live a kvůli tomu se, když jste úplně offline nedá pokrok ve hře uložit. Multiplayer je potřeba pouze pro splnění úkolů od někdterých "spolků", jinak hlavní hlavní,ani různé vedlejší (kromě "spolků"), dějovou linku nijak neovlivňuje Právě jsou to hry které by mohly splnit i tvůj požadavek na obtížnost :).
    • Vyčkej času. Jsem na tom teď podobně jako ty s názorem na SP hry, ale velkou naději vidím ve VR a ta se blíží mílovými kroky *3*
      • co je VR? :) nějak mne napdaá jen "Virtuální Realita" :D
  • zase MP *7*
  • hmm vertikalni pohyb pres glider.. hmm double tap.. to jsou novinky ktere jsem opravdu v fps jeste nevidel.. teda zasnu..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit