Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tato Hra je jedna z nejlepších her co jsem zatím hrál (a to jsem hrál i Half-life,NFS,FarCry atd..)
    Zasloužila by si 8 nebo 9 bodů. Hodnotit ji jako hru která neoslní je blbé.
  • Tahle hra si zaslouzi vic jak 6 jste moc prisni! Takovej CoD je vlastne taky jen arkada a dostane mnohem vic to neni fer.
  • Kr.Pa
    chces delat recenze nebo dlouhodobe hodnoceni ? ma se snad menit hodnoceni her s kazdym novym opravnym patchem ?
  • XorxoxTalarius
    Koupil jsem za 5 dolaru na GOGu, takze si k vyslednemu hodnoceni muzu pricist jeste dva body :)
  • pletes, je tocelkem povedeny ale jednase pouze o battle areny podobne world of tanks
  • walltar
    Není potřeba PS5 už bude regulérní PC, jenom na něm bude nálepka "assembled by sony"
  • uz sa tesim ako sa v buducnosti budu programovat hry na gamepade, hell yeah
  • walltar
    Já bych u číselného hodnocení na cenu nehleděl (číselné hodnocení není podstatné) ale je dobré to napsat někde v závěru, TB na youtube taky zmiňuje cenu hry když dělá "WFT is" ... ona totiž cena je podstatná ... Aleměnit kvůli tomu číselné hodnocení je blbost (imho bych ty čísla zrušil a kromaňonci co mají problém se čtením se můžou jít klouzat)
  • smejki
    hry se snad nekupují jen první tejden, ne? Nebo snad film v kině bude mít vždycky -3 k hodnocení, ale až bude gratis v bedně, tak to bude bez penalizace?
  • Teda dekuju za radu, zkusil jsem to a je to vyborne. Dost podobne freelanceru.
  • zdeeneek
    Takze levna nezabavna hra by mela mit stejny hodnoceni jako zabavna, ale draha hra? *1*
  • Kr.Pa
    zdeeneek: cena hry by se mela vzdy najit na webu distrutora hry pripadne na velkych e-shopech - brez zadnych slev a podobnych kravin

mimo to by si cenu mohlo games odvodit od sve ceny v e-shopu

k tem torrentum se nebudu ani vyjadrovat
  • Mahcake
    Pilgrim: Hlavně ne podle Xzone/JRC prosim tě...víc předražený obchod snad neexistuje. *7*
  • Discovery Freelancer je jeden z posledních velkých serverů. Ale je to RP server, takže ne pro každého. Jinak na spuštění FLka v widescreenu existuje program. Pokud někdo chce link napište.
  • zdeeneek: Jasne ze ma. Pokud si koupiš super střílečku za 15$ (Gunslinger), která je daleko lepší než desítky nových AAAček, tak si zaslouží lepší ohodnocení. Znamená to totiž, že s menším budgetem zvládla líp než milionovky. Jinak to co popisuje Kr.Pa je sice trochu riskatni, ale cena her by se jednoduše dala brát např podle Steamu či Xzone/JRC.

Pro většinu lidí, co se netopí v prachách hraje klasika cena/výkon roli. To jak kdybys řekl, že neni rozdíl mezi tím koupit si auto, když obě zvládnout to co chceš stejně dobře. Cena vždycky bude hrát rozměr.
  • zdeeneek
    Hra xy stoji na steamu 14,99 Eur (cca 390 kc), v jednom ceskym eshopu je krabicovka za 500 kc, v druhym eshopu je krabicovka za 750 kc, na torrentech je zdarma.

Zaclenime cenu hry xy do hodnoceni: torrentova verze dostane 10/10, steamova verze (14,99 Eur) 8/10, krabicovka za 500 kc 7/10, krabicovka za 750 kc 6/10.

Takhle si predstavujes aby se cena hry podilela na hodnoceni hry? *1* Cena hry se do hodnoceni nema vubec zahrnovat ...
  • na x3 se mi nelibi že na jednu stranu chce být ultra komplexni ximulator, na druhou stranu je tam max. arkadovy pohyb lode kdy se otoči za vterinu o 180 stupnu. Taky ten pohled (z kokpitu) vypada jak kdyby miril zbrani
  • USER47
    Tady nejde o škatulkování, nýbrž o to, že ty hry jsou v samotný podstatě naprosto odlišný, takže když někdo chce něco podobnýho jako Freelancer, X3 i EVE jsou tipy úplně mimo mísu.
  • Taky jsem před pár lety trochu laboroval, abych to pustil v nějakém širokoúhlém rozlišení. Ale po pár hodinách hraní jsem si uvědomil, že je mi to vlastně úplně jedno. Ta hra je dostatečně dobrá, abych si takových blbin jako rozlišení nebo grafika nevšímal.
  • Žádnou, jelikož nejsem asi dva roky v obraze.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit