Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tady ma nekdo silnou potrebu skatulkovat hry...
  • Kr.Pa
    protoze se ma hodnotit vse, i cena
  • Vypada to i celkem zajimave, ale zase je to free to play MMO a bude to urcite chtit poradny investice aby to bylo nejak hratelne. Nebo se snad pletu ?
  • zdeeneek
    Proc by se mela do hodnoceni nejakym zpusobem zaclenovat cena hry?
  • USER47
    Freelancer je jednoduchá a dost blbuvzdorná vesmírná střílečka s možností přivydělat si jednoduchým obchodem mezi sektorama.

X3 je ultrakomplexní simulátor, kde si můžeš stavět obchodní či válečný flotily a kde ti na ovládání základních funkcí lodě pomalu nestačí jedna klávesnice.

A EVE je point and click MMO, to už je úplně jinde.
  • A jakou modifikaci by jsi mi doporučil?
  • Kr.Pa
    recenzuji se snad nove hry, ne rok stare
  • smejki
    to je naprosto zvrácený nápad. Navíc co budeš dělat se hrama, který po roce stojej desetinu ceny?
  • Včera mi trvalo 3 hodiny, než jsem Freelancera rozjel v HD :)
  • walltar
    Střílí, ale má to s freelancerem společného asi jen to, že sou tam lodě a že je to ve vesmíru. EvE je klasické point and click RPG, Freemancer byl simulátor. Takž říct někomu kdo hledá hru podobnou freelancerovi, aby si zahrál eve je asi jak kdybych někomu kdo hledá něco podobného jako Arma poradil Call of duty. Sou to jiné žánry.
  • chceš rict ze v eve online se nestrili? *7*
  • Kr.Pa
    Nekdy jsem premyslel o zpusobu hodnoceni her, kazdy aspekt (grafika, hratelnost, ozvuceni, pribeh, inovace) by se hodnotil urcitym poctem bodu a vysledna hodnota by se vydelila cenou hry. Tim by melo byt hodnoceni vyrovnane. Mega hype hry by to meli korigovane cenou a indie hry zas mene body.
  • Jardo? :)
  • A Freelancer už neexistuje? Samozřejmě, že existuje. A na něj hromada modifikací.
  • USER47
    Lol wut? Tys asi ani jednu z těch her nehrál, že?
  • Keyz
    Svede se to na subjektivní recenzi. Tím vlastně řekneš, že to je autorů názor a není co řešit. I kdyby to nebyla v něčem objektivně pravda tak to vůbec nevadí, protože od píše svůj názor a napíše jak to vlastně je.
    Jako v Bulváru. Taky píši svůj názor na to jak je kdo oblečen apod. Řeknou například, že daný střih se nosil pouze v 70 letech, ale i kdyby to byla lež tak je vlastně jedno.
    Kdyby to psali objektivně, tak si zjistí jestli se opravdu daný střih nikdy jindy nenosil krom 70. let dají na konec článku odkaz a hotovo. Máš text, který konečně něco opravu porovná.
    Ale je fakt, že kdyby se to dělalo u recenze, tak by recenze nešla napsat za noc do rána, protože by si to psal jako odbornou práce. Zase by to mělo větší přínos protože by tam bylo podložená fakta a čtenář by se rovnou vzdělával. Porovnání by byla přesná. Neřeklo by se: Jako podobné hry z minulosti. Ale napsal by si příklad a pak by se dalo podle poznámky zjistit jaké hry a kolik jich bylo.
    *3*
    Ale kdo by se s tím sr*l, že :)
  • Zkus X3 nebo pak EVE Online
  • bobsh
    trochu se blíží Darkstar One, ale neni to uplně ono
  • Gordar
    slabší verze Omega Boost
  • Čau,dřív jsem hrával Freelancera,dokáře mi tu někdo poradit jestli i dnes existuje podobná pecka?Něco na ten způsob...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit