Přejít na výpis diskuzí
Střílečkový (FPS) modul Star Citizen má vyjít na jaře a alfa online vesmíru na podzim
22.1.2015 | Ladislav Loukota
62 příspěvků
-
Tohle bude fail desetileti.
-
určite len trolujú
-
witcher 3, gta 5 (pc) bolo odložené ale to neznamená že to je/bude zlá hra
-
Hra je ve vývoji a ta Aréna je na to aby se otestoval letový model a boj - zdá se mi to, nebo je tu někdo troglodyt?
Ale já vím, někteří budou tvrdit, že je to scam i po vydání... A až výjde FPS modul, tak budou tvrdit, že máme jen dvě arény. A jak výjde Alpha verze tak příjdou s tím, že je to zabugovaný. *7* -
buzno...
-
My ti to ukazovat nebudem cmuchej ;) je to tam jen hledat...
-
hm a ono se to za ty penize udela samo a hned co :D
-
Ak je to take transparentne tak vysvetli ako si overujes vsetky tie informacie?
-
Za 70 mega, jednu arenu kde a nahanate s lodickami, k tomu tony kecov a zopar trailerov - zda sa mi alebo je tu niekto naivny?
-
No tak jestli jsi viděl obrázky té druhé mapy pro FPS modul, tak prakticky to je kopie arény z Enderovy hry.
Osobně se na to dost těším... Jak na normální boj, na zchátralé vesmírné stanici, tak na boj v téhle aréně.
Si myslím, že s tím co plánují pro FPS by klidně mohli vydat plnohodnotnou FPS hru a vydělali by na tom *4* -
tak ono je celkem fajn už teď Arena Commanderu vystoupit ve vesmíru z lodě a jen se ve skafandru proletět ve volném prostoru, sice je to zatím kostrbaté, ale doufám, že z FPS modulu udělají ty boje jako byly v Endrově hře, což tomu dost věcí nasvědčuje, takže si nemyslím, že FPS modul bude hrát druhé housle. Star Citizen má být dost komplexní věc, ale asi to ještě ty dva, tři roky bude trvat, než to dají do kupy.
-
miluju tyhle anonymní rozumbrady
-
Přesně tohle video jsem měl na mysli.
-
Odložili... a? Ještě žádnou hru nikdy neodložili?
Aspoň všichni co se o hru zajímají ví proč ji odložili a řek bych, že většina nebude proti. -
Vydali Hangar modul, Arena commander (který má pravidelné patche). Přidávají nové lodě do hry...
To řekli že vydají a vydali to. Mají teď úplně jinej plán vadání, než měli na začátku... Prý to má co dočinění s tím, že mají skoro 4x víc peněz, než čekali.
Nebo si myslíš, že by bylo lepší udělat hru za 20M i když mají mnohem víc peněz? A můžou tak dělat věci mnohem líp. Ale jinak třeba AC 1.0 vydali před koncem roku jak řekli. A jestli se jim podaří vydávat podle nového itineráře se uvidí. -
a co pak nedodrzeli? Vzdyt vyvoj jede podle plánu, mudlo... Vydávají moduly? Jo. Informují o tom co delají? Jo. Taky nikde nedali presnej termin typu slibujeme ze tohle vydame tehdy a tehdy. Ze se občas spozdí vydani neceho oproti predpokladanymu terminu, je zcela normalni, takove terminy vzdycky jen odhady.
Ale ze se ja vubec hadam s trapnym trolem... -
Že tě to baví. Vážně - co ti přijde na tom trolování tak skvělý?
-
Nemela byt nahodou final verze letos? Aha, oni ji odlozili.
-
Kdyz chce nekdo penize, mel by predevsim dodrzovat co slibil. Co dodrzeli oni? Zatim nic, jen dalsi sliby a dalsi odklady a odklady odkladu.
-
Tenhle pristup jako vazne nechapu, co bys jako chtel 2 roky pred launchem? Final verzi? Mají si ji snad vycucat z p*dele tve babicky?