Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • walltar
    Řekl bych že myslel prezentaci toho FPS modulu... https://www.youtube.com/watch?v=cir3w-wIx9U

Před tím nám FPS v pohybu neukázali.
  • No tak ona nebyla zdaleka první, vzdyt na tom delají naplno od konce r. 2012 *4* Ale jinak jo, sledovat ten vývoj je nanejvýš zajímavé.
  • Nevidím dôvod, prečo nepodporiť projekt, ktorý sa mi páči, zvlášť, keď človek nemá hlboko do vrecka. Dopadnúť to nemusí, toho si je každý backer vedomý, ale zas sa tak veľa nestane, nikto nikoho nenúti posielať im pravidelne pol výplaty. Keby každý uvažoval ako ty, tak by sa ten projekt ani nespustil ;)
    Ale je pravda, že keby nemali taký transparentný vývoj, poslal by som im len naozaj symbolickú sumu.
  • SC vypadá nadějně, ale docela obdivuju ty lidi, kteří do toho ivestovali peníze i když z toho nakonec může vyjít cokoliv a hlavně taky kdo ví kdy.
    Je hezké, že mají jasný cíl a časový harmonogram, ale v herním průmyslu tohle moc neznamená a může to nakonec dopadnout jakkoliv.
    Já si zatím počkám, co z toho nakonec vyleze.
  • walltar
    A dva hratelné moduly... S tím, že ten druhý už se dá klidně hrát.
  • Tak bodejt by to ti lidi co to hraji nechvalili když je to stalo několik stovek dolacu :))). Uvidíme jak to vyjde *1*
  • No zatím je to jen plno obrázku a videi a slibů?
  • walltar
    Pohled ze třetí osoby v FPS boji nebude. Půjde to když nikdo nebude mít zbraň a nebude se střílet, ale v boji ti to nedovolí aby ses nemohl podívat za roh, tak že tam strčíš kameru.

Ve vesmíru taky pohled ze třetí osoby půjde, ale nebudeš mít dostupný žádný HUD, takže asi nic moc netrefíš. Ale na prohlížení lodě při letu to bude dobrý.
  • Johnny
    Tak to by nebylo vubec dobré a udělalo by to z té hry arkádu. Netvrdim že je to simulátor, ale prostě k tomu patří pohled z přilby.
  • walltar
    Co myslíš? Jsme na stránce o hrách, která se jmenuje Games. Mohl by to možná být ještě parník, ale nejsem v tomhle ohledu moc optimistický.
  • Blue.Shark
    Transparentnost je to, co se mi na vývoji Star Citizen líbí nejvíce. Člověk pořád ví, co se děje; to kvantum informací o všem, co se šustne, mě prostě baví. Na FPS modul jsem túze zvědav. První prezentace před několika měsící vypadala velmi slibně.
  • Pockam na 2016 Commercial launch a uvidim ci sa do toho oplati investovat :) Ale tipujem ze sa bude este odkladat *12*
  • a to je hra?
  • No nevím lidé co hrajou betu aréna modulu si to chválí takže jsi troll
  • walltar
    Jenom menší oprava... FPS a Planetside nebudou betaverze. Budou to Alpha verze jako ostatní moduly. Ten slide měl v sobě chybu a Chris to opravil jakmile ho ukázal.

A taky dřív v té prezentaci oznámil přesnější datum FPS a Planetside... Konec března, začátek dubna. Je ale potřeba říct, že tyhle datumy jsou vždycky hodně předběžné a CIG vydává věci jakmile jsou k tomu vydání připravené a ne jakmile příjde nějaký datum.
  • alien5
    http://youtu.be/NrrvPBrm03w
    Trailer k verzi areny 1.0.
  • Asharak
    No podle diskuse je plánovaný launch 2020 tak bych se s tebou hádal *15*
  • Jack1947
    FPS modul mně docela zajímá, ona to je hlavně hra o létání a válčení ve vesmíru. Takže to chození po určitých místech bude spíš hrát druhé housle... ještě by bylo dobré se přepnout i na pohled přes rameno. Uvidíme.

Konkrétně pohyb to se bude odehrávat na nějakých planetách/základnách. Aby to nenarušilo herní strukturu přeci jenom je rozdíl likvidovat ostatní z lode a pak jít běhat po svých...
  • alien5
    Tak nic noveho tento harmonogram je znam uz nekolik mesicu...
  • eStar
    Doufám že nemáte pravdu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit