Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Povedal by som, ze absolutne prvy a najzasadnejsi rozdiel bude, ze PC hru mozete hrat s vylozenym pupkom a pivom vedla klavesnice na jednej a chipsami na druhej strane.

V reali bude na tele niekolkokilova balisticka ochrana, na hlave tazka helma, k tomu niekolko kil municie. S tym behat a skakat a nasledne skusit na cokolvek zamierit bude uplne iny svet. A zbran nemute par gramova myska, ale 4 i viackilovy kus ocele, plastu a v lepsom pripade aj trochy skla.

Kto netusi, nech si vezme malu kilovu cinku a skusi ju udrzat vystretymi predpazenymi rukami stabilne vo vyske oci po dlhsiu dobu. To bude musiet robit s nabitou pistolou. Aj to, ked bude mat glocka. Ked to bude Beretta a pod., mozne si rovno prihodit 20-30 deka navrch.

• ALHAZRED

To se kamošuv fotřik, zbrojiř, rozčiloval jak Lara Croft (Angelina) ve filmu střili těma desertama, dyť by to jednou rukou ani neuzvedla...

Tak kamoš řika, diky tato, skazils mi film a vypnul mu ho :D

• davek183

U střílení možná, ale u řízení je tento článek lež. Koukal jsem na několik youtuberů a všichni od rally po driftování dokázali dokonale jezdit v reálu tak jako ve hře. Posledně jsem koukal jak mu půjčili auto na drifting s 900 koňmi, najděte si to. Pak nevím co jako myslíte tím “konstantní přetížení”, když vás hydraulický simulátor nahne o 45 stupňů a libovolně dlouho tak zůstanete, tomu neříkáte konstantní?

• CyberAngel

Á, ty jsi koukal na YouTube. Tak to pardon, máme tu experta. Naklonění a přetížení jsou úplně jiné směry působení (gravitace dolů a přetížení směrem k původnímu směru jízdy) 🤦

• MalyZeli

Je to super zabava. Uz se tesim az si dokoncim zarizovani noveho bydleni, a vse ostatni co potrebuju nutne poresit, a zacnu se sprtat a zazadam si o zbrojak. Neni nad to si na strelnici zastrilet z vlastni a "bez" dozoru :).

• KIMCID

Jakožto dlouholetý držitel ZP vím ,že ne všude nejsi nehlídaný

• Mosin v COD ti po 4 výstřech neudělá modřinu na rameni jako reálný Mosin na střelnici.

Měl jsem možnost si zastřílet ze spousty zbraní, jak historických (Mosin, Thompson, Mauser), tak i středně starých (UK59, PK, vz.58, Dragunov) a i novodobých (různé varianty a alternativy M4, HK SL9, Remington 700). Většinu těch kvérů znám z her a opravdu udržet vz.58 nebo UK59 ve stoje při dávce není žádná sranda.

Ale docela mě překvapuje, že si někdo může vůbec myslet, že střílet ve hře je může na něco připravit. Kdysi byla jedna "hra" jménem Long Range Shooting Simulator. Existuje i dneska, bohužel už není k dispozici demo, jen placená verze, ale myslím, že na netu lze dohledat vše, takže někde bude i to demo. Schválně kolik CS a COD sniperů by trefilo terč na 500 m v lehkém větru? www.shooterready.com/

• Článek asi dobrý pro nějakého člověk, co nedržel nikdy zbraň  v ruce a opravdu si myslí, že může být dobrý střelec.

Ale myslím si, že spoustě lidem bude asi jasné, v čem je rozdíl. Bylo by lepší to nějakým způsobem trošku podchytit. Více detailů, ne to přejít tak stroze.

• Reálná pistole (9 mm) mě při prvním vyzkoušení na střelnici překvapila spíš pozitivně. Přišlo mi, že kompenzovat zpětný ráz a připravit se na další ránu není tak hrozné, jak jsem si to představoval. Myslím, že v klasickém siluetovém terči na deset metrů skončilo 9 ran z 10 během pěti sekund (měli jsme střílet rychle, aby se dostalo na všechny, tak jsem poslechl :-) ). Pro trénovaného střelce samozřejmě výsledek tragický, ale na první pokus jsem byl spokojený.

Mnohem horší mi přišly dlouhé zbraně na delší vzdálenost. Každá se ovládá jinak, srovnat miřidla s terčem, nějak zaostřit, ustát zpětný ráz a znovu namířit, bylo na dlouho. A ani optika to moc nevylepšila, s ní jsem dokonce párkrát trefil sousední terč, protože jsem si myslel, že je můj. Když jsem pak viděl jeden biatlonový závod, kde se to taky někomu povedlo, měl jsem plné pochopení.

• ALHAZRED

Hele, ja byl u tankistu a my sme měli 85ky 9mm pistole, jako osobni zbraň. No a na 10m do terče, 3 rany, kto měl pod 25 neprošel :D

A ta 10tka v střede, měla pruměr 1cm ...

Tak sme cvičili jako paka...no a přišel jeden velitel a řekl...Dejte si na pistoli nabojnici, a jesli při mačkani spoušte, naprazdno, spadne, delate to špatne...Tak sem se naučil střilet, ale netušiš, jak se nektere spoušte ťežko a hodne mačkaj, proto maj profici tzv nitkovou spoušť, ktery se stači lehce dotknout, ovšem neskušenej si s tim muže ustřelit koule 😬😛

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit