Přejít na výpis diskuzí
Stroj na prasata od tvůrců Amnesie přijde ještě letos
20.2.2012 | Aleš Smutný
20 příspěvků
-
Jsem jedinej kdo vidí na tom druhým obrázku na tom háku pověšený lidský torzo a ne prase ?
-
-
Rozhodně. Největší prasata jsou totiž lidi.
-
-
Vypadá to pekelně dobře! Stroj na prasata mě nadchnul, nemáte někdo tušení, kdo za těmito artworky stojí? Jinak se těším.
-
-
nápodobně *1*
-
-
Doufám, že hra bude mít více dílů (jako Penumbra) a ne jen jeden, jako Amnesie. Taky by nebylo špatné, kdyby monstra nemizela potom, co jednou vystraší (jako někdy v Amnesii), ale zůstávala a popřípadě měly některé monstra i náhodné objevení, takže při druhém hraní by si člověk nemohl být ničím jistý a stále by se bál... ale to by zase asi nešlo *9*
-
-
To je stejně zajímavý, proč se tohle nedělá a přitom je to otázka velice jednoduchýho spawnovacího skriptu...
-
-
Tak tohle bude pecka!!!! už se těším, miluju horory!!! *3* Zatím nejlepší co sem hrál byl Condemned: Criminal Origins :)
-
velmi zajimave u amnesia sem stravil nejednu noc tak se tesism *4* *12* *12*
-
skôr by som privítal niečo v štýle Penumbra BP ... sa trochu obávam, že pôjdu skôr cestou šokovania za každú cenu a za každým rohom namiesto poctivého budovania atmosféry. Ale aj tak sa na to teším...
-
-
Tak tak, Amnesia nesahá Black Plague ani po paty.:)
-
-
Každá hra má jinou atmosféru. Hele čuníku, nebojíš se náhodou nové hry? *1*
-
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=qXHEpbZnDyA
-
Pro mě je důležitý, že zase dělaj horor (teda doufám). Po Penumbře a Amnesii jsem si jistej že to bude dobrý *4*
-
Věta:"které způsobily nejeden srdeční záchvat, inkontinenci, noční můry a propocenou myš"
Jistě,ale normální je,se trochu leknout.To,jak rádoby lets playeři padají ze židle,je uměla *6* -
-
Tak si to zahraj a hneď ta tie rádoby znudené reči prejdú ....
-
-
Ale zas je fakt, že ti lidi u toho někdy fakt brutálně řvou, to je trapný :D
-
-
Emaři *7*
-
-
-
-
ta posledni veta me rozesmala. : D
-