Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro mě je důležitý, že zase dělaj horor (teda doufám). Po Penumbře a Amnesii jsem si jistej že to bude dobrý *4*
  • Phillios191
    Tak tohle bude pecka!!!! už se těším, miluju horory!!! *3* Zatím nejlepší co sem hrál byl Condemned: Criminal Origins :)
  • Jsem jedinej kdo vidí na tom druhým obrázku na tom háku pověšený lidský torzo a ne prase ?
    • schmauz
      Rozhodně. Největší prasata jsou totiž lidi.
  • http://www.youtube.com/watch?v=qXHEpbZnDyA
  • Mechwarrior_bw
    skôr by som privítal niečo v štýle Penumbra BP ... sa trochu obávam, že pôjdu skôr cestou šokovania za každú cenu a za každým rohom namiesto poctivého budovania atmosféry. Ale aj tak sa na to teším...
    • Tak tak, Amnesia nesahá Black Plague ani po paty.:)
      • GlaDOS
        Každá hra má jinou atmosféru. Hele čuníku, nebojíš se náhodou nové hry? *1*
  • Core
    Vypadá to pekelně dobře! Stroj na prasata mě nadchnul, nemáte někdo tušení, kdo za těmito artworky stojí? Jinak se těším.
    • Lawliet
      nápodobně *1*
  • Amylee.Anderson
    *14*
  • ta posledni veta me rozesmala. : D
    • řek bych, že se tam budou věšet hlavně lidi *1* .. ty prasata jsou metafora
  • Doufám, že hra bude mít více dílů (jako Penumbra) a ne jen jeden, jako Amnesie. Taky by nebylo špatné, kdyby monstra nemizela potom, co jednou vystraší (jako někdy v Amnesii), ale zůstávala a popřípadě měly některé monstra i náhodné objevení, takže při druhém hraní by si člověk nemohl být ničím jistý a stále by se bál... ale to by zase asi nešlo *9*
    • To je stejně zajímavý, proč se tohle nedělá a přitom je to otázka velice jednoduchýho spawnovacího skriptu...
  • velmi zajimave u amnesia sem stravil nejednu noc tak se tesism *4* *12* *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit