-
preco tiez nedostal posrany remaster last of us 6/10? tomu nechyba pridana hodnota?
-
A co Halo remaster verze 9/10, tomu nechybí přidaná hodnota 😯
-
Kam sa vytratilo to kúzlo a pôžitok z prvého crusadera? Táto hra vyzerá ako keby bola vytvorená z nutnosti a len za jedným účelom...
-
-
a kde je můj medvěd tancující u tyče a rybníček na topení čarodějnic 🙄
-
-
iste sú to detaily, miestami aj zbytočné detaily, ale detaily robia z hier tie pravé hry...keď si k tomu pripočítam ten parádny dabing z prvého dielu a tú hudbu...tak jednoducho som zo stronghold crusader 2 skôr sklamaný...
-
-
-
puvodni strongholdy jsem nehrál, tak nemužu srovnávat (prý je to v nečem zjednodušené, na druhou stranu je tam víc druhu jednotek). pokud mate rádi single, tak opravdu doporučuju. (ale jsou tam skirmish scenarios, takže si pod tim nepredstavujte nic jineho než proste obyčejny skirmish, žadny pribeh nebo tak neco). Ai nic moc ale když to proti vám postaví 4 protivníky a navíc jste v nevyhode, je to výzva.
co se týče MP tak velke zklamani - žadna poradna loby, žadny matchmaking, ranky, ukladani a prehravani replayu atd. taky to nikdo nehraje. nejvetší problem v MPjsou bugy, ktere v singlu sice nevadi ale v mp by naštvali a je jich tam docela hodne, dokonce jak to patchují tak myslím že i pribyvaji nove bugy.
A to se jim divím protože mp je dneska tahounem každe strategie. -
Za mě dobrá hra, sice spracováním pěkných pár let pozadu, ale i tak mě to bavilo, a bylo to chytlavý. vylepšit vzhled, doladit detaily a bylo by to perfektní
-
inac ten naklikavac si honi ego minuskami?
-
Ale jedno se musí klukům z FireFly studios nechat. Dokáží úspěšně každou další verzi Strongholda prasit víc a víc. Já jsem nikdy na grafiku moc nedal, jsem starej pařan, co kdysi hrál Civku a Wolfa, takže grafické zpracování nikdy až tak moc neřeším, hlavně když je hra zábavná, ale tohle je fakt hnus. Hru jsem na svém ucházejícím počítači zapnul na max detaily a hra se mi trhala a grafika vypadá o moc hůř, než téměř 10 let stará AoE III, tak jsem to zapl na minimum a seká se to stejně, akorát grafika je ještě otřesnější. Přesně jak psal jeden uživatel pode mnou, klidně to udělejte ve 2D, je to 100x lepší než tahle nechutnost. Lepší než grafická stránka hry už je snad jen dabing jednotek alá křeslo u doktora (a teď mi pane vyplázněte jazyk a řekněte áááá) 🙄 No nic, raději se nebudu moc rozepisovat a jdu zapařit Golden Axe 😁
-
Hrál jsem nějaký Stronghold... a ten mne myslím docela bavil. Prostě dobrá budovatelsko-bojová strategie... když koukám na tohle to asi nebude uplně tak to co před lety. Tenhle typ strategii holt už dneska upadl a taky zájem o něj škoda.
-
6 tak nejak odpovida,ta hra je prumerna...kampan o nicem,3d hnus,obrany prvky oproti predkovi,zadnej krok smerem kupredu,jen par kroku zpet
-
-
ja nejaky naskriptovany hovadiny v strategiich vubec nemusím takže tady mi ty skirmish scenare vyhovovaly, kampan to vlastne ani nema je to spis tutorial
-
-
Uzasna hra. Jednotky se presouvaji presne, jak chcete. Fenomenalni dobyvani mest. Hlasky, ze clovek by vzal mec a sel mlatit se taky. Za me 9/10!
-
-
Tolko minusiek... Dnesne decka uz nevedia ocenit dobry sarkazmus 😞
-
No dostat jednotky všechny kolikrát na veže, větší peklo jak v původním..
-