Stronghold Crusader: Definitive Edition – recenze nostalgického obléhání
-
Navíc je otázka, jestli by se neměla hodnocení remaků/remasterů/definitive edicí nějak oddělit od hodnocení nových her, třeba dávat čísla jen u nových. Tohle ani v rámci vašeho "jak hodnotíme" nedává smysl.
-
-
Už ani nevím, kdy jsem něco komentoval. Dávno? Ale asi jsem měl moc náročný den, takže mám nějak snížený práh na filtrování blbostí.
Co máte tady tolik z vás pořád nějaký problém s čísly? Recenze je žánr subjektivního hodnocení. Řešit číslo na konci článku mi připadá stejně natvrdlé jako řešit hodnocení komentáře na Redditu nebo palečky na sockách.
Vždyť je to úplně fuk. Recenzenta to mohlo z jakéhokoliv důvodu bavit nebo nebavit, líbit nelibit a proto tomu on dal nějaké číslo v nějaké škále.
Chodíte takhle kontrolovat i recenzenty hudebních alb nebo filmů? Šmarjápano, řešit číslo 1-5 z pěti – u recenze! Hustý jako.
-
-
Ked cislo nemame riesit, tak to cislo nema existovat. Ci co myslis, ze to cislo plni aku konkretnu funkciu? Ja tipujem, ze informacnu pre citatela.
A to, ze recenzenta to z akehokolvek dovodu bavilo/nebavilo alebo sa libilo/nelibilo je predsa obsahom recenzie, nie?
Podla toho co si napisal, je recenzia vlastne zbytocne dielo a ma sa tu uverejnovat len popis produktu zo zadnej strany balenia?
Ty sa tu proste pozastavujes nad tym, ze niekto iny sa pozastavuje nad niecim inym, to je ironia😁
-
-
-
proboha, co je to zase za recenzi? ten stronghold je DE a neni to remake, takze vycitat chyby enginu je fakt hloupe.
a taky dat tu recenzi do rukou nekoho, kdy z textu vyzniva jako hater.
co jako informace, ze mapy jsou ted 4x vetsi a i se navysil limit jednotek na mape, ze tam pridali ficury z prvni DE hry, ze funguje multiplayer a podpora steam workshopu, coop mise se daji hrat i solo s ai dle vyberu, moznost modifikovat hru (neznicitelne zdi, extreme, atd).
ze v dlc pridaji dalsi kampane, ai, ai editor, coop trialy.
jen takovy tip redaktore, rychlost ve hre se da menit...