Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rozhodně si to projedu takovému projektu vždy rád pomohu *3* Bylo by super kdyby každý kdo nehraje hry v nich neviděl jen úchylnou ubohost pro masové vrahy *1* Vždyť je to taky jen druh zábavy nebo koníčku *3*
  • Jack1947
    Mohli by konecne nekdy zjistit ze hry nepusobi nasilne na povahu hrace a nevytvari z nich vrahy ze to je hluboko zakorenene a spise vlozene nebo ovlivnene faktory a ne hrami. Vim ze se to asi nestane nikdy snazsi je odsoudit hru a vrah se preci polepsi... *7*
  • Tendenční/netendenční, jak se to vezme. Je naprosto standardní, že se v kvantitativním výzkumu operuje s nějakou hypotézou a teď je na nich, aby "změřili", jestli se potvrdila anebo ne.
    Připadá mi, že si to někteří čtenáři berou moc k tělu. Jako by svou agresivitou mířenou na tento dotazník chtěli dát celému světu najevo: "jsem normální". No a víte jak bývá s tou potrefenou husou. Stejně se domnívám, že jim pak žádný ucelený závěr, který by jim jasně potvrdil, "jste zrůdy, které neumějí prožívat emoce", nevyleze. Rozsáhlá datová matice však není nikdy na škodu a třeba jí ještě někdo využije ve výzkumu jiném.
  • Ty toho napovídáš Bernarde Lee.
  • Otázky byly docela tendenční, ale dotazník jsem vyplnil. Nechám na "vědátorech", ať data nějak relevantně zhodnotí. *4*
  • Jack1947
    Tak jo, maj to tam... tak doufam ze jsem nejak zasadne prispel k teto dulezite studii. *4*
  • Nič zlom ale takéto dotazníky sú len strata času... z cca 100-200 ľudí tu o týždeň budem počuť že 98% českých hráčov hrá WoW, majú 65 rokov a veľa peňazí ale už som aj väčšie kraviny u podobných projektov počul ako nedávny výskum Oxfordu ktorí zistili a objavili teplú vodu tým že dali hrať upravený HL2 bez nepriateľov a Hl2 na hard obtiažnosti dvom skupinám respondentov... o týždne "výskumu" zistili že hráči čo hrali pôvodný hl mali väčšie sklony k agresivite.. apropo pointa toho bola zistiť či hráči sú agresívny pri hraní hier *15* no thx
  • Pilgrim66
    Nejdřív jsem se chtěl zúčastnit, ale otázky byly hned v první části tak tendenční, že jsem to radší hned zavřel.
  • řekl bych, že ty máš větší problém
  • Vitekb
    Vypadá to celkem záslužně a přeju jim ať mají dost účastníků a všem ať z toho udělají nějaký rozumný výstup, ale myslím, že mé hraní Age of Wonders po mailu by je asi moc nezajímalo.
    Mimo to jsem v online hrách strávil tak max 20 hod za posledních... celou minulost.
  • Tak se potvrdila hypotéza o tom, že existuje spojitost mezi hraním online her a neschopností vyjadřovat své pocity.
  • Neposlal by mi pak, prosím vás, někdo správné odpovědi?
  • chápu dotaz kolem hrani ale ty kolem pocitu mne nebyly moc přijemné

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit