Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No Nevim, mně moc stylový nepřijde.. postavy vypadají jak v GTA, a to beru za velký zápor, do Heavy Rainu to má daleko..ale nechám se překvapit..vzhledem k tomu že takovýhle her je na PS3 jako šafránu, budu určitě kupovat ;)
  • ale ne..ty tagy..xbox360 playstation..No to snad ne *5* tak mi vam budem aspon vypravet pak
  • Wau, todle vypadá fakt dobře. Takovou mimiku sem ve hře ještě neviděl. Kam se hrabe Heavy Rain. *8*
  • Prosímtě,napiš mi zdroj odkud máš oněch 80.tis.prodaných kusů,to je totiž pořádná kravina!
    • kravina, jo? http://gamrreview.vgchartz.com/browse.php?name=mafia
      • jo, jenze steam nezverejnuje prodane kusy... a tech je pocitam aspon jednou tolik... sam sem jeden z lidi co nakupujou hlavne tam (v akcich)
  • napsal by jsem petici tvůrcum že chceme taky hry na PC a ne na konzole pořád !!!!!!
    • Aby se pak prodalo 100 tisíc kopíí PC verze jako u Mafie 2? *1*
      • ne tak prostě když vidíš že ta hra je třeba dobrá a vide jen na konzole tak to je zrada od tvůrdu prostě že na nás serou hráče na PC *11*
        • zadna petice na pc prestat delat hry tam bych nechal jen mmo pc hraci zabiji herni prumysl tim myslim tu naprostou vetsinu piratu ne tech par lidi co si hru koupi
          • To sis přečetl v blesku nebo aha?
        • ten tvurce musi taky neco zrat a kdyz si to vsichni stahnou, tak bych se na takove hrace taky vy...
  • nemaji krást
    • Nelži.
  • Páni, smekám před mimikou. Takhle maj vypadat hry. Škoda, že PCčkáři maj opět smůlu. *10*
  • Tak tohle je nejlip udelana mimika jakou sem ve hrach zatim vydel.
  • Wow, myslel jsem, ze Red Dead Redemption mel dokonalou mimiku, ale fuck me...a nazory typu "porad plastovy" jsou k smichu, kdyz je to jednoduse to nejdokonalejsi, co jsme zatim meli moznost ve hrach videt.
  • obličeje dobry ikdyž pořád plastovy

zbytek meh

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit