Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Krudanze
    ty vole lepsi mimiku jsem snad jeste nevidel
  • A na konzole zase anglicky *10*
    • To uz je snad znamy fakt za 95 % titulu na konzole je v puvodnim zneni.
    • Amylee.Anderson
      Užasný no... *11*
  • ale ne..ty tagy..xbox360 playstation..No to snad ne *5* tak mi vam budem aspon vypravet pak
  • Nauč se anglicky. Bude se ti to hodit do života a nebudeš závislý na mnohdy ne-přílíš-schopných (tedy levných, velmi levných...) překladatelích pro titulky, nebo ještě hůř, na znuděných mizerných dabérech za pár šlupek.
    • Sorry, měla bejt reakce na Boba "A na konzole zase anglicky", nevím proč to nešlo.

Mimochodem, mimika se mi taky líbí, ale ta grafika by mohla mít hodně lepší textury a vyhlazování....
      • Na doladění mají ještě hodně času takže bych to moc nehrotil.
  • A neví se něco už o GTA 5 ? *3*
  • napsal by jsem petici tvůrcum že chceme taky hry na PC a ne na konzole pořád !!!!!!
    • Aby se pak prodalo 100 tisíc kopíí PC verze jako u Mafie 2? *1*
      • ne tak prostě když vidíš že ta hra je třeba dobrá a vide jen na konzole tak to je zrada od tvůrdu prostě že na nás serou hráče na PC *11*
        • zadna petice na pc prestat delat hry tam bych nechal jen mmo pc hraci zabiji herni prumysl tim myslim tu naprostou vetsinu piratu ne tech par lidi co si hru koupi
          • To sis přečetl v blesku nebo aha?
        • ten tvurce musi taky neco zrat a kdyz si to vsichni stahnou, tak bych se na takove hrace taky vy...
  • *3* OK. Já se těším - RDR super na GTA4 se chystám není na co čekat :D
  • Co se vám na té mimice tak líbí? Ano je dobrá, ale dle mého názoru jsem viděl lepší.
    • A ve které hře že jsi viděl tu lepší mimiku??? V L.A. Noire je mimika úžasná, protože se neomezuje jen na tváře a artikulaci, ale na postavách jsou vidět i měnící se vrásky, přimhouřené oči atd. Do takových detailů nešel ani Heavy Rain.
      • "V L.A. Noire je mimika úžasná, protože se neomezuje jen na tváře a artikulaci, ale na postavách jsou vidět i měnící se vrásky, přimhouřené oči atd." Soudíš dle jednoho traileru?

Např. v Enslaved je jedna z nej mimik jakou jsem kdy viděl.
        • Tak sem koukl na videa te Enslaved a co se mimiky tyce tak do L.A. Noire ma teda hodne daleko.
      • A hlavně to vypadá velice přirozeně. Nejpřirozeněji, co jsem zatím mohl vidět.
    • Tady se bavíme o mimice ve hrách, ne ve filmech.
      Podle mě je tahle mimika někdy i lepší než v nějakých Pixarovských animačkách. Jen aby mimika nebyla všechno a na ostatní se nevyprdli.
      • Neboj. Vím o čem se tady baví *4* A stále si stojím za svým. Můžu se zeptat jak jsi se dopracovak filmům?
  • obličeje dobry ikdyž pořád plastovy

zbytek meh
  • nemaji krást
    • Nelži.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit