Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tomocz
    Myslíš tu 4 hodiny starou recenzi na PCgameru, která má sotva 6 odstavců. Projel jsem jí a nemohu tedy říct, že by se odstavce shodovaly... pokud tedy není ještě jiná recenze, kterou jsem neviděl. Prosím tedy důkazy, protože jinak mi to přijde jako pálení čarodějnic za to, že se ženská sere do něčeho, do čeho se podle ostatních s*át nemá.
  • To snad nemyslíš vážně považuju tvůj příspěvek za trolling....
  • Troll alert
  • species
    Ta recenze obsahuje az podezrele moc, podezrele podobnych vet a odstavcu z mnohem lepsi a obsahlejsi recenze na pcgameru.

Nekdo jiny by treba mohl rict ze jsou ty recenze kopirovany.

Nevidim to na games poprve.... wtf? *16*
  • Dogkiller
    Co ty estrogene... *1*
  • flash789
    jen aby..:)
  • species
    Ono kdyz ctes recenze i na ostatnich webech a nektere vety a odstavce jsou na chlup stejne tak to uz nebude nahoda.
  • flash789
    Jo jste testosteroni :) A zajímalo by me jak můžete vedet ze něco nekde opisuje, to ji znate a rikala vam to nebo co, nebo ji stojite za zadama když pise? nebo to je jen další internetova spekulace, která je tak nad slunce jasna, az z toho nikdo nic nevi?
    ja bych ji prave dal něco poradnyho, aby mela pocit ze skutecne jde o hodne..a ukazala co v ni je, u tehle okrajovek s 20ti prispevkama je stejne trochu jedno jestli to opise nebo ne.
  • kubi-wan
    Přijde mi, že ta recenze končí někde v půlce. Docela bych se o tý hře dozvěděl víc, vcelku rád bych si ji totiž zahrál.
    Čistých stealth akcí je dneska málo... nedávno jsem třeba náhodou na steamu narazil na Death to Spies z roku 2007, což jsem vůbec neznal, ale na to, že je to budgetová ruská kopie Hitmana, je to parádní stealth zábava, která neodpouští přešlapy. Víc takových tedy!
  • Ristoro
    Proč? Shadow of Mordor je strašná bomba.
  • species
    proboha jen to ne, ne ze by na games byly nejaky kvalitni recenzenti ale tohle je fact sila. Ta zenska umi prekladat zahranicni recenze, to ji jde skvele.
  • species
    to neni jen pocit, bohuzel vety a dokonce cele odstavce jsou naprosto shodne s PCgamerem.
  • ja nevim prijde mi to docela tezke a to jsem teprve na zacatku..odehral jsem dost stealth her ale tady jsem jeste asi neprisel na spravny postup
  • nazor nekoho kdo doporučuje shadow of mordor je naprosto irelevantní
  • to je relativní pro mne je okrajovka treba ten zaklínač nebo DA
  • Dogkiller
    To je spíš její problém, že si vybírá samé cypoviny. Zaklínače 3? Jenom to ne...
  • Bez většího prozrazování dění příběhu mohu říct, že hra je zábavná do své zhruba poloviny. Poté se stane jistý akt, který obrátí jak hratelnost, tak příběh naruby, a ani konec nepotěší(neuspokojí).

Ke koupi bych hru nedoporučil. Tvůrci očekávají, že budete hru hrát znovu i po dokončení příběhových misí, ale hra nemá tu kvalitu aby jste tak učinili. A hlavně, po dokončení hry nemůžete zkrátka hrát mise znova s již vylepšenou postavou, když vlastně ty mise už nemohou ani existovat...

Pokud si budete chtít odemknout skilly, a hrát hru jako pravou Stealth akci, musíte se smířit s F5 a F9, čili častým ukládáním pozic a načítáním, a to i na střední úroveň. Pro odemknutí skillů potřebujete body, ty získáte za: dokončení celé mise bez spuštění alarmu (nesmíte na sebe upozornit nepřítele, aby jeho ukazatel zčervenal), bez jediného zabití elfů a lidí, a nesmyslně dlouho trvající sbírání všech mincí, ukrytých po celé mapě aktuální mise - pokud nenajdete všechny, jako by jste nenašli nic, 0 bodů, a vězte že jejich hledání vás často nutí až k vraždám nepřátel, kteří u mincí stojí a nepohnou se ani o krok.

Co bych doporučil naopak si 100% zahrát, je Shadow of Mordor. Pokud budete alespoň lehce respektovat fakt, že hlavní hrdina je po své smrti vlastně stealth zabiják, pak si hru vychutnáte mnohem více, než Styx.
  • flash789
    Sakra dejte ty Lucii, uz nejakou ,,velkou,, hru na recenzi. vzdyt ma chudinka vždycky jen par prispevku pac ji davate samy okrajovky. Co takhle třeba Dragon Age 3, nebo Zaklinace 3..Dejte ji sanci, testosteroni.:)
  • Mato1987
    Že? Ja mám tiež niekedy pocit, že ona tie recenzie kompiluje z preložených článkov ostatných zahraničných recenzií, apropo tí čo navštevujú pctuning, tak vedia svoje...
  • jeanczarny
    Možná jsem hnidopich, ale "armáda složená z lodí i elfů" mne pobavila..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit