-
Diskuze bych zakazala, protoze co tu nekteri predvadi, to je naprosta devastace.
Toto je znicujici pravda, ktera naprosto odrovnala a ponizila vsechny troly jednou vetou. -
-
Beyby, to si chce ale změnit nick, tohle ti totiž nikdo nesežere. ;-)
-
-
Znicujici pravda je univerzalni system anonymnich uzivatelu, kteri devastuji ostatni lhare a hloupe nazory skrze Jedinou a moznou pravdu. Vubec nezalezi co mas za nick, ubozacku, pravdu nelze zastavit ani banem, ani mazanim, ani hloupouckymi prezdiveckami.
-
-
Hah, znate takovy ty pripady kdy se dotycny snazi pusobit chytre a nadnesene cele situaci a ve vysledku vypada jak totalni po*uk?
Tak ano, toto je jeden z tech pripadu.
Chlape, "pravda" je jen relativni pojem..... zalezi jen a jen na interpretaci daneho cloveka k dane situaci, coz je jedina vec co determinuje co je "pravda" a co "lez", oba VELICE relativni pojmy. -
-
Ubozacek s ikonkou Gaba a s neschopnosti si dat velke pismeno na zacatek sveho nicku mi bude povidat neco o chytrosti a nadnesenosti. To je ale maximalni nulicka. *1*
Podivej se, hlupacku, pravda je vzdy jen jedna. Od toho se taky "pravda" tak jmenuje. To, ze jsi hloupoucky a pravdepodobne zakomplexovany neckbeard co hraje od rodicu a je mu pres 30 let nikoho moc nezajima. Takze zalez zpatky do jeskynky a prestan tu placat hloupoucke komentare. *15* *15* *15* -
-
edit - doublepost
-
edit - nevermind, tady ztracim cas.
-
-
-
Aha, tak to jo to jsme neveděl, myslel jsem pravě že znicujici pravda je jen jedna. Jo, anonymní asi proto no. :-D. Paní pohlová
-
-
-
-
Tak ja si precetl recenzi, pac hru sem koupil na PS4, ale jeste nezapl. Pak jdu do diskuze, jestli nekdo neco o hre taky rekne a vidim tady zase kupu sracek uplne offtopic :D
Tak abych vybocil z rady, nevsiml jsem si kdo to psal (taky nevim proc by mi to k necemu bylo, zjistuju az kdyz nekdo vylozene napise v recenzi kraviny) a recenze se mi libila.