Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kurnik, se mi pomotala Arizona sunshine a Tequila sunrise *1*
  • já si hodně užil Superhot VR, Arizona Sunrise (se zapnutým locomotion) a Robo Recall (s teleportací i modem na locomotion) ....ostatní hry postupně zkouším ale tyhle jak jsem jednou pustil tak jsem je musel dohrát než jsem zkusil zas něco jinýho *4*
  • Thyrmael
    Děkuji za upozornění. Téměř jsem to koupil.
    Za takové jednání ode mě peníze neuvidí.
  • jamar28
    Ano. Za politické názory a za vtipy (třeba klasika s tím, že se identifikuje jako útočná helikoptéra).
  • Není zač. Akorát bacha na prostor. Jinak to bude jak s tou holčinou u toho posledního videa na steamu.
    Jsem si myslel, že místa mám dost a tam začínáš a končíš boj pozvednutím zbraní - hned jsem hnáty nacpal do lustru.
  • Tohle je paradni gamesa. Ne jako ta Vavrova zrudnost. Paradne hratelny uz v bete, zadny bugy na kazdym rohu. Ma to napad a ten je prakticky perfektne zrealizovanej.

Jediny drobny minus, ze to nema aspon malej multak, protoze vetsi ponorka by poskytovala paradni prostor pro kooperaci 2-4 lidi. A zakladna by taky byla veselejsi. Stazeno, otestovano, koupeno (za cca 10Ecek).

Mimochodem, tomuhle se rika EA, protoze komunikace s hracema byla perfektni, hra byla na zaklade pripominek realne a viditelne upravovana, aktualizace vychazely pravidelne a obsahovaly to, co tvurci slibili.
  • Můžu doporučit. Né že by to mělo někoho z vás přesvědčovat to koupit.

Z mého pohledu, jsem po něčem takovém dlouho toužil. Svět je ručně dělanej a je ho kus, včetně části interiéru vašeho bývalého plavidla. Co mě hodně zklamalo, je absence coopu. Od záchraného podu se dvěma sedačkami až po kontrukci kyklopa jsem věřil, že hra, surival na zatopené planetě s velice zvláštní faunou a žádnými dalšími přeživšími, mohu shromaždovav, budovat a prozkoumávat s kolegou a pozval jsem vesele kamaráda který to koupil. No nic, hra dobrá pro oba, příběhově jsem nedohrál, ani neposbíral všechno vylepšení na rozmanitá vozítka, ale po hernich mechanikách to byla radost porzkoumávat techniky přežití v rámci toho co mi hra nabízela za napovědy bez použití googlu.

Sladká tečka na konec je, že tvůrci byli docela kreativní. Asi všechny biomy si nějakým způsobem samy žijí a regulují se. Taky to je sem tam docela creepy....
    https://steamuserimages-a.akamaihd.net/ugc/902267248830904637/7C808507ABE388C97B3162CAF840BF6E086F534A/
  • Já naopak díky za tip na GORNa :)
  • ED jsem zkoušel, ale kvůli malé úhlové velikosti vesmírných objektů to není zas tak dobrý.
    A pak mně přišlo ovládání trochu na prd, bo to hraji s myší a klávesnicí a když mě to napíše abych stiskem "j" vypadl z cruisu tak s headsetem na palici nevím kde je :)
    Vizuálně mě přijde lepší ten Everspace - tam jsou to v podstatě takový ostrůvky s objektama a hezky se na to dívá. Plusem je také arkádové ovládání - jak pro koho teda.
  • Nejlepsi zazitek co jsem s VR mel tu cest zkusit je Elite Dangerous. Jedna z prvnich a doposud nejlepsi VR her . Slysel jsem taky ze novej IL2 je s VR zazitek ale tam se bojim bude slabsi rozliseni hrat hodne velkou roli nemel jsem ale moznost to vyzkouset.
  • To je hra té firmy, která vyhodila komunitou velmi oceňovaného zvukaře kvůli politickým názorům?
  • Vylecilo by te potapeni. Ze bys stratil ten pocit z neznama. Jinaci vec je strach ze zraloku, to je real.
  • Safra. To je škoda.
    Co nějaké tipy na VR počin?
    Co jsem zkoušel, tak gamesy tak nějak nic moc.
    Talos Principle dobrý, Serious Sam lepší. Everspace dobrý, ale náročný na oči.
    GORN pecka u který se vždycky zapotím a beru to jako rozcvičku. Fallout nic moc.
    Přijde mě že nejlepší zábava je prolézání free obsahu.
    Google Earth je naprostá bomba a fajn je i slodování zápasů v DotA.
  • Gamepad
  • ty VR ovladače to právě bohužel nepodporuje
  • Díky za informaci. Myslíš jako gamepad a nebo ty VR udělátory? Mě přijde že na ně je to jako dělaný.
  • Jo zkoušel ale jenom v early accessu. Bylo to super, ale mělo to dva nedostatky.
    První byl ten, že inventář/tablet byl moc blízko k očím a tedy nepoužitelný, ale tohle snad opravili před releasem.

Druhý byl v tom, že doporučený způsob hraní s headsetem je ovladač místo myš/klávesnice. A na to jsem si nezvyknul.
  • Subnauticu jedine v HC modu.
  • KronosDeret
    Jop, mám z toho tu samou hrůzu, Somu jsem dohrál se shrnutou kůží se zad jenom proto že sem žral příběh. Vesmírný hloubky jsou taky děsivý nekonečný a prázdný a kdo ví co se tam někde taky svíjí a hladoví, ale oceán mámě za humny a je to jinačí svět. Brrr...
  • Zkoušel to někdo s headsetem?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit