Suicide Squad: Kill the Justice League – recenze nenápaditého zklamání
-
Protože hra byla ve vývoji dlouho, takže se musí hejtit. To je přeci jasné :)
-
To komentuješ spíš ten Marvel's Avengers a nebo Suicide Squad?
M.A. bych označil za velké promarnění příležitosti. Té hře ublížilo to, že z toho udělali "hru jako službu". Souboják byl fajn, ale po 10 hodinách hraní, kdy člověk už schromáždil všechny hrdiny, pak nějak už nebylo moc co dělat. Hraní se pak změnilo na nekonečný grind, kdy člověk pořád dokola opakoval podobné úkoly (např. braň tohle) proti pořád stejným nepřátelům. A to ani nemluvím o zbytečném RPG systémů a lootu vybavení. Člověk grinduje, jenom aby odemknul nějaký nevýrazný +4% do nějaké statistiky.
No a u S.C. je asi největší zklamání to, že to vypadá hůř než několik let staré hry ze série o Gothamu, které jsou od stejného studia. Lidi dnes hodně koukají na vizuál. A pak spousta dalších drobných problémů.
-
Tak to vůbec.Katastrofální launch.Nefunkční multiplayer v počátcích
Crash fix vyřešili snad až za x měsíců a i tak ta hra neustále lidem crashuje.
Příběhově to určitě není lepší. Postavy nemastný neslaný. Neříkám že špatný, ale v porovnání se SS kde jsou postavy napsaný výborně a výborně nadabovaný je to nebe a dudy.
Svět je čistě subjektivní. Protože zrovna v Gotham knights vyjma pár lokalit to nebyl taky žádný zázrak. A to samé je i v SS
Příběh a projetí Assault režimu který do hry přišel snad měsíc a půl po launchy jsem měl projetý za 21,3h. S jednou na full udělanou postavou.
SS určitě není výtvor roku a určitě to není hodno cenovky 70/100 E, ale rozhodně to je lepší jak GK, a rozhodně to není tak katastrofální jak se tu někteří youtubeři, a ostatní oslíci co se vezou na tom trandu hatu dokázat.
Ostatně 87% na steamu a nějakých 3000 recenzí dokazuje opak. Celkem divné
Jo a ještě aby mi tu někdo nepsal že se na netu objevila konspirace ohledně že Rocksteady a steam nechávají mazat negativní hodnocení. To je čistý bullshit. Nikdy tam nebylo 7000-10 000 recenzí jak koluje na netu.
-
Souhlasím, nemyslím ale, že by šlo o úplný propadák. Marvel's Avengers byl také typu "dead on arrival", a přesto hra měla skvělý soubojový systém a docela mne bavila. Ano, ten úvod byl úděsný, a trest byl na místě. Ale nebyl až příliš krutý?
-
Jak jako filler? Je to originální story pro tu danou hru a vykresluje to postavy z komiksu velice věrně.
-
Ja nehvorím že to je naj hra storočia ale ten hate je prehnaný ale uznávam že 70 e je hrozný prestrel.
-
Ta hra je primárně určena pro online hraní v co-op. Ale můžeš to hrát sám se třemi AI parťáky. Zvolíš si svou postavu a zbylé 3 postavy hrajou boti.
Akurát ten single není taková zábava, když parťáky ovládají boti. Boti jsou tupí jak tágo. Skuteční hráči dokážou hrát mnohem zajímavěji a lépe. Ale jestli ti stačí sjet příběhová linka a poslechnout si hlášky a vtípky, tak dobrý no.
A i když hraješ sám, tak hra chce být neustále připojena online. Jestli se ti ztratí spojení, tak tě to vyhodí ze hry.
-
Tyl to jsem ještě nehrál...všichni chválí...příští víkend kupuju
-
Vždy online služba, to asi vysvětlí vše, coop qle singl jde taky, jen tam jsou všichni naprosto tupý jak nůž moji prababičky z Německa...ale má to historickou cenu
-
Dělali to 9let a vzniklo tohle...co chceš víc?
-
Omlouvám se, ale asi jsem nepochopil, jak se to hraje. To ovládám jednoho z party a ostatní v tu chvíli tam nejsou? Můžu přepínat během akce? Jsou tam se mnou ovládaní počítačem? Nebo to je onlinovka? (v recenzi je, že to nemá důvod být připojeno)
Je to teda single, nebo je to online v partě? Přehlídl jsem to v recenzi?
-
No nebola to otázka a ako som už písal myslel som to obrazne.
-
Nic proti tobě
-
Protože máš debilní otázky co vyresi google
-
A smiem vedieť prečo na mňa útočíš?
-
Obrazne povedané.
-
Kdy to oznámili, já ti to řeknu, 2015 takže si to svoje uplakoanovstvi y nech pro mámu
-
Bohuzel? Dyt ta hra je Filler nak prase...
-
Ten obrovský hate na tú hru je tu už od doby čo tú hru oznámili. Kopa hráčov tú hru hejtuje len preto že ju hejtujú ostatný.
-
Pohlaváři zatlačí, aby to byl coop a už se to celé veze. Udělat kooperaci tak, aby tě ti ostatni lidi nevytrhávali z toho zážitku je zcela nemožné.